Burgul “Aliağa maçını düşünüyoruz”

2011’in son günü Karadeniz Ereğli’de karşılaşan ve Erdemir’in 67-64 galibiyeti ile sonuçlanan Erdemir-Olin Edirne Beko Basketbol Ligi 12. Hafta müsabakasından sonra Olin Edirne Antrenörü Ali Burgul ve oyuncu Po

2.01.2012 19:45:00 0
Burgul “Aliağa maçını düşünüyoruz”
Karşılaşmadan mağlubiyet ile ayrıldıkları için üzgün olduklarını dile getiren Olin Edirne baş antrenörü Ali Burgul” Seksenli sayılarla oynarken bu maçta yediğimiz sayı altmışlara düştü ama bu bizim iyi savunma yaptığımız anlamına gelmiyor. Elbette çok iyi savunma yaptığımız bölümler var ama çok basit sayılar yediğimiz bölümler de var. Bunlar belimizi büken bölümler oldu. Ama genelinde şunu söyleyebilirim ki takım gibi oynuyoruz, takım olarak oynuyoruz, güzel oynuyoruz ama şu da bir gerçek ki; Topu  o çemberin içinden geçireceksin. Geçiremeyince maçın sonucuna yansıyor” dedi.
 
GALİBİYET İSTEDİK
“İkinci devrenin başında yaptığımız 3 tane savunma hatası maçın kontrolünü elimizden kaçırmamıza neden oldu” diyen Burgul” Daha sonra kontrolü tekrar elimize geçirdik ama maçın sonunda da maçı her iki takımında kazanabileceği bir noktaya gelinmişti. Erdemir’i aldıkları bu güzel galibiyetten dolayı tebrik ediyorum.Bu deplasman maçını kazanmayı çok istiyorduk ama olmadı. Fakat önümüzde uzun bir yol var ve biz de bu zor ve çalkantılı yolu kolaylaştırmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” ifadesini kullandı.
 
“ALİAĞA MAÇINA ODAKLANIYORUZ”
Ali Burgul  bir basın mensubunun “Olin elinden geldiğince deplasmanlardan galibiyet çıkaran bir takım. Bu sebeple bu mağlubiyeti çok büyük bir kayıp olarak görüyor musunuz?” sorusuna da“Artık Türkiye liginde  deplasmanda veya evinde oynamak arasında büyük bir  fark yok.  Ama şu da bir gerçek ki evimizde oynadığımız maçlar seyredilmeye değer. Maçlarımız, özellikle taraftarlarımızın, seyircilerimizin katkısıyla bir festivale dönüşüyor. Erdemir’in de seyircisi var ama şuna inanın ki Edirne seyircisi 3 büyüklerden sonra Türkiye’deki en büyük, kaliteli ve önemli seyircisi. Onları hakikaten gururla takip ediyorum.Bizim için deplasman veya evde oynamak çok önemli değil. Bizim için önemli olan kendi basketbolumuzu sahaya yansıtabilmek ve hatalarımızı en aza indirebilmek. Erdemir’in hakkını veriyorum ama kazanabileceğimiz  bir maçtı. Erdemir’i bir kez daha tebrik ediyorum, çok güzide bir takımlar.Son iki-üç dakikada özellikle Henderson’a verdiğimiz sayı imkanları maçı buraya getirdi. her şeyi yaptık, herkesi denedik ama tutamadık. Bunların hepsi maç içinde olan şeyler. Şimdi önümüze bakacağız ve Aliağa deplasmanına daha iyi hazırlanacağız.
Bu arada herkesin yeni yılını kutluyor ve sağlık, mutluluk dolu bir yıl diliyorum” dedi.
 
SERBEST ATIŞLAR MAÇIN KADERİNİ BELİRLEDİ

Olin Edirne adına basın toplantısına katılan oyuncu Polat Kocaoğlu ise “Çok iyi bir mücadele oldu. Her iki takım da kazanabilmek için elinden geleni yaptı. Fakat biz maçın sonunda yaptığımız hatalarla Erdemir’in avantaj sağlamasına izin verdik. Maçın sonunda da Erdemir faul atışlarını iyi değerlendirince maçı kaybettik. Umarım önümüzdeki maç bizim için daha iyi olur. Erdemir’i tebrik ediyorum” dedi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10