Av tüfeğiyle intihar etti

Tekirdağ’da uzun süredir işsiz olduğu ve borçları bulunduğu öğrenilen evli ve bir kız çocuk babası Sadık Aydın (31), kente yüksekten bakan çırçır tepesine çıkıp başına dayadıÄ

Tekirdağ 3.01.2012 18:29:00 0
Av tüfeğiyle intihar etti
Edinilen bilgiye göre 31 yaşındaki evli ve bir kız çocuğu babası Sadık Aydın, işsizlik ve borçlar nedeniyle girdiği bunalım sonucu akşam saat 19.00 sıralarında yanına bir miktar alkol alarak Tekirdağ kent merkezini tepeden gören Çırçır Tepesi’ne çıktı.
 
İŞSİZLİK BUNALIMA SOKTU
İddiaya göre daha sonra Hayrabolu’da bulunan ağabeyi Salih Aydın’ı telefonla arayan Sadık Aydın, bunaldığını ve intihar edeceğini söyledi. Ağabey Salih Aydın da Tekirdağ Merkez’de oturan dayısına haber vererek kardeşini intihar fikrinden vazgeçirmesini istedi.
 
BAŞINA ATEŞ EDEREK İNTİHAR ETTİ
Yeğenini telefonla araya dayı, yeğeni Sadık Aydın’ın yerini öğrenince durumu polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Sadık Aydın’ın yanında getirdiği av tüfeği ile başına tek el ateş ederek intihar ettiğini gördü.
 
AĞABEYİ SİNİR KİRİZİ GEÇİRDİ
Olay yeri inceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede Sadık Aydın’ın bir elinde cep telefonu diğer yanında av tüfeğini bulundu. Hayrabolu’dan olay yerine gelen ağabey Salih Aydın gördüğü manzara karşısında sinir krizi geçirdi. Nöbetçi Savcının yaptığı incelemenin ardından Sadık Aydın’ın cesedi Tekirdağ Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis ekipleri intiharın ardındaki gerçekleri bulmak için soruşturma başlattı.
 
Çerkezköy Haber / Emrah CIRIT

0282 726 91 91
0282 747 65 10