TASİAD’tan 'İş Bizden İşçi Sizden' teklifi

Tekirdağ Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği ( TASİAD) yönetim kurulu üyeleri Tekirdağ İŞKUR Müdür Şeraffetin Küçük’ü ziyaret etti. Görüşmelere TASİAD heyetinden Başkan YardımcÄ

Tekirdağ 3.01.2012 18:37:00 0
TASİAD’tan
İSTİHDAM SIKINTISINI DİLE GETİRDİ
Ziyarette Tekirdağ’ın istihdam sıkıntılarını dile getiren Şerafettin Küçük “Firmaların hangi meslek dallarında istihdam sıkıntıları varsa biz iş arayanlara gerekli eğitimleri vererek onları sizlerle bir araya getirebiliriz. TASİAD ile ortak bir çalışma yaparak özel işletmelerin personel açığını kapatır, bu sayede Tekirdağ’ın işsizlik sorununu minimum düzeye indirebiliriz” dedi.
 
AÇIĞI KAPATABİLİRİZ
Tekirdağ’ın nitelikli personel açığına dikkat çeken TASİAD Sektörel Komitelerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Sadık Baş da, komitelerin yaptığı toplantılarda sektörlerin sorunlarını tespit etmeye devam ettiklerini belirterek “Bütün sektörlerin ortak sıkıntısının kalifiye personel ihtiyacı olduğunu belirledik. İŞKUR ile ortak çalışma yaparak bu açığı kapatabiliriz” dedi.
 
PERSONEL İHTİYACIMIZI İŞKUR İLE KAPATABİLİRİZ
Başkan Yardımcısı Özkan Taşkıner TASİAD’a bağlı işletmelerin 300’e yakın eleman açığına dikkat çekerek: “Personel ihtiyacımızı İŞKUR ile kapatabiliriz. Biz dernek olarak üye firmalarımızın çalışanlarının kendilerini geliştirmeleri adına eğitimler düzenliyoruz. İŞKUR ve TASİAD’ın vereceği eğitimlerle Tekirdağ’ın nitelikli eleman sayısını arttıracağız” ifadesini kullandı.
 

Çerkezköy Haber / Türker ÖZKAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10