Metem Lisesi zorlanmadı (62-46)

Okullararısı Genç Erkekler Basketbol grup eleme karşılaşmasında Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler B

5.01.2012 20:57:00 0
Metem Lisesi zorlanmadı (62-46)
Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Basketbol Takımı, Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı karşısında zorlanmadı.
 
PERŞEMBE  GÜNÜ OYNANDI
Çerkezköy Spor Salonu’nda Çarşamba günü oynanan karşılaşma saat 13.00’de başladı. Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Basketbol Takımı: ‘ Hüseyin, Eren, Soner, Semih, Nurhan, Yağız, Özcan, Emre Erhan, İsmet, Zafer, Emirhan, Yaşar
Saray Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Basketbol Takımı: ‘’Mehmet Ali, Tamer, Nihatcan, Anıl, Erhan, Berkcan, Kadir, Bahtiyar, Yavuz, Alpcan ’’
 
ÜSTÜNLÜK KURMAKTA ZORLANDILAR
Maça her iki takım da karşılıklı buldukları sayılarla başlarken, ilk dakikalarda birbirlerine üstünlük kurmakta zorlandılar. Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı Anıl’ın sayılarına Özcan ile karşılık verdi. Maçın 5.dakikasından sonra Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı üst üste bulduğu sayılarla üstünlüğü eline aldı. Rakibinin savunmada ve hücumda yaptığı hataları iyi değerlendirmeyi bilen Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı hızlı hücumlarla birlikte Eren ve Özcan ile sayılar bularak farkı açmayı bildi. İlk periyod her iki takımında kaydettiği sayılarla 15-8 tamamlandı.
 
METEM İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI
İkinci periyoda hızlı başlayan Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı pota altından ve dışarıdan sayılar bularak oyuna tutunmaya çalıştı.Alpcan’ın pota altı ve Anıl’ın da içeri tenepleri ile üst üste sayılar bulan Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı farkı iki sayıya kadar indirdi. Alınan molanın ardından çabuk toparlanan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı Zafer, Emre ve Yağız’ın basketleri ile tekrar farkı açtı. İkinci periyodun son iki dakikasında rakibine sayı şansı vermeyen Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı rakibini yakaladı. İkinci periyot Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Basketbol Takımı’nın 23-21’lik üstünlüğü ile sona erdi.
 
FARK SEKİZE ÇIKTI
Maçın ikinci yarısına Özcan ve Eren’in üç sayılık basketleri ile başlayan Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı ilk dört dakikada farkı 8 sayıya kadar çıkarttı(33-25). Alınan mola ile birlikte toparlanan Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı Alpcan ile pota altında sayılar buldu. Her iki takımında alan savunması yaptığı karşılaşmanın üçüncü periyodunda Özcan sahneye çıkarak takımına önemli anlarda sayılar kazandırdı. Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Basketbol Takımı üçüncü periyot sonunda skor farkını 8’çıkardı. (41-32)
 
KARŞILAŞMADAN GALİBİYET İLE AYRILDI
Dördüncü periyoda Özcan’ın ve Zafer’in sayıları ile başlayan Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Basketbol Takımı skoru 46-33’e getirdi. Anıl ve Alpcan’ın sayıları ile ayakta kalmaya çalışan Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı hücumda istediği organizasyonları gerçekleştiremedi. Rakibi karşısında hücumdan boş dönmeyen Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı periyodun sonlarına doğru skoru 59-46’ya getirdi. Müsabakanın son bölümlerinde de üstünlüğünü sürdüren Çerkezköy Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Basketbol Takımı karşılaşmadan 13 sayı farkla 48-26 galip ayrıldı.
 
ÖZCAN EN SKORER OYUNCU OLDU
Karşılaşmada Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı’nda Özcan 33 sayı, Eren 8, Zafer, 8 ve Emre 6 sayı kaydederken, Mustafa Elmas Arıcı Anadolu Lisesi Genç Erkekler Basketbol Takımı’nda ise Alpcan 14, Anıl 8, Erhan, M.Ali ve Bahtiyar ise 4 sayı kaydetti.

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10