Celil Sağır Tekirdağspor’da

Süper Amatör Küme takımlarından Tekirdağspor devre arası transferinde bombayı patlattı. Bir dönem Fenerbahçe’de de forma giyen Samsunspor’lu futbolcu Celil Sağır sarı-siyahlı kulübe imza atacak. Sams

5.01.2012 20:58:00 0
Celil Sağır Tekirdağspor’da
Tekirdağspor’un BAL ligine çıkma çabaları sürerken, eksik görülen mevkilere alınacak oyuncular belirlenmeye başladı.Tekirdağspor yönetimi ilk önemli transferi süper lig tecrübesi bulunan Celil ile imza aşamasına getirildi. Ligde Velimeşe mağlubiyeti sonrası hem taraftarlarını üzüntüye boğan hem de şampiyonluk yolunda yara alan Tekirdağspor’un transfer harekatı çok hızlı başladı. Tekirdağspor yıllarca süper lig’de top koşturan Samsunspor’un ve Süper Lig’in efsane futbolcularından Eski Fenerbahçeli Celil Sağır ile prensipte anlaştı.
HEYECAN YARATTI
Edinilen bilgiye göre tarafların hemen her konuda anlaştığı işi sadece imzaya kaldığı bilgisine ulaşıldı .Celil Sağır ismi Tekirdağ tarihinin en büyük transferlerinden biri olarak gündemi sarsacağı konuşulurken yönetimin hedefi hem takım da ki rekabeti arttırmak hem de çok güçlü bir ekip kurarak üst liglere tırmanmak olduğu kaydedildi.
CELİL SAĞIR KİMDİR??
Samsunspor taraftarınca seçilen, Samsunspor tarihinin En İyi İlk 11?i’nde yer almıştır.

Profesyonel futbol kariyerine 1992?de transfer olduğu Samsun takımlarından Kadıköyspor’da başladı. 1994?ten sonra formasını giymeye başladığı Samsunspor’da Serkan Aykut’la verimli bir ikili oluşturdu, özellikle başarılı asistleriyle ün kazandı. 2000-01 sezonunda transfer olduğu Fenerbahçe’de yaşadığı sakatlık yüzünden verimli olamadı fakat Fenerbahçe taraftarları tarafından en sevilen oyunculardan biri olmayı başardı. 2001?de döndüğü Samsunspor’da 5 sezon daha oynadı. Mustafa Denizli döneminde 7 kez Türkiye A Milli Futbol Takımı formasını giydi. Mustafa Denizli’nin üzerinde özenle durduğu oyuncular arasında baş sırada yer aldı.Müthiş sürati, çok iyi top tekniği, çok kolay adam eksiltmesi ve tabiki yaptığı harika asistler Celil’in en çok öne çıkan özellikleri olduğu biliniyor. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10