Yengeye 7 bıçak darbesi

Karaağaç’ta abisi ve yengesi ile aynı evde kalan Erhan Alkan, önceki akşam yemek nedeniyle aralarında çıkan tartışma sonucu yengesini 7 yerinden bıçakladı. Kardeşi tarafından hastaneye kaldırılan ge

Çerkezköy 5.01.2012 21:22:00 0
Yengeye 7 bıçak darbesi

            Karaağaç’ta abisi Ahmet Alkan (27) ve yengesi Hatice Alkan (25) ile birlikte aynı evde oturan ErhanAlkan (19), iddiaya göre yemek nedeniyle tartıştığı yengesini 7 yerinden bıçakladı.

YENGESİNİ 7 YERİNDEN BIÇAKLADI

Önceki gün saat 18.30 sıralarında Gazi Osman Paşa Mahallesi Kuş Sokak’ta meydana gelen olayın ardından bıçaklanan Hatice Alkan kanlar içinde yere yığıldı. Yan evde oturan babasının “Git ablanı yemeğe çağır” demesi üzerine ablasının evine gittiğinde eniştesinin kardeşi Erhan Alkan ile karşılaşan ve ablasını yemeğe beklediklerini söyleyen ve eve gittikten bir süre sonra ablasının gelmemesi üzerine tekrar eve gidince kapının açılmaması üzerine arka camı kırarak eve giren Hatice Alkan’ın erkek kardeşi, ablasını yerde kanlar içinde yatarken gördü.

                                                                              BİR SAATLİK MÜDAHALEYE RAĞMEN KURTARILAMADI

Hatice Alkan erkek kardeşi tarafından taksi ile Özel Çerkezköy Hastanesi’ne kaldırılırken, burada yapılan bir saatlik müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Hastaneye gelen Hatice Alkan’ın ailesi ve yakınları sinir krizi geçirirken, Karaağaç Belediye Başkanı Dr. Özkan Yücel ve MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Mustafa Ordu da acılı aileyi sakinleştirmeye çalıştı. Bir aylık hamile olduğu öğrenilen Hatice Alkan’ın cenazesi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Vasvi Gündoğdu’nun yaptığı ilk otopsinin ardından kesin ölüm sebebini belirlenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

 

KISA BİR SÜRE SONRA TESLİM OLDU

Yedi ay önce köyden gelerek Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil firmasında çalışmaya başlayan ve yengesini bıçakladıktan sonra koşarak uzaklaşan zanlı Erhan Alkan, Çerkezköy’e gelerek Polis ekiplerine teslim oldu. Olayda kullanılan 2 adet bıçağa da savcılık tarafından el konuldu.

 SİLİVRİ CEZAEVİ’NE GÖNDERİLDİ

Polis tarafından jandarma ekiplerine teslim edilen Erhan Alkan dün adliyeye sevk edildi. Fabrikadaki çalışma arkadaşları da çevresinde sessiz sakin olarak tanınan Erhan Alkan’ın böyle bir cinayet işlemesini şaşkınlıkla karşılarken; savcılıkta suçlamaları kabul ettiği ve yemek nedeniyle çıkan tartışma sonucunda yengesini bıçakladığını ve sonrasını hatırlamadığını söylediği öğrenilen Erhan Alkan, tutuklanarak Silivri cezaevi’ne gönderildi.

Çerkezköy Haber / Cem BÜLBÜL

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10