Şöförler Odası'nda Şok tutuklama

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yaşar Kuş ve Başkan Yardımcısı Ercan Akın, Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı’nın ihbarı değerlendirerek başlattığı

Çerkezköy 6.01.2012 18:37:00 0
Şöförler Odası
2 SAAT İFADE VERDİ
Odadaki görevini kötüye kullanmak suçlamasıyla gözaltına alınan Yaşar Kuş ve Ercan Akın bugün de Çerkezköy Adliyesine çıkarılarak Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça’ya yaklaşık 2 saat ifade verdiler. Yaşar Kuş ve Ercan Akın, savcılıktaki ifadenin ardından savcının tutuklanma istemiyle akşam saatlerinde mahkemeye sevk edildi.
 
SİLİVRİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ
Odadaki bir takım işleyişlerde usulsüzlükler olduğu yönündeki ihbarı değerlendiren Çerkezköy Cumhuriyet Savcılığı Çarşamba günü İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne gelen son ihbarla harekete geçti. İlçe Trafik Şube Müdürlüğü Ekipleri Kipa çevresinde üzerinde Kipa taksi yazan 2 taksinin plakalarının tescil kayıtlarının olmadığı gibi Kipa’da henüz durak olmadığını, bunun haksız rekabet ve suç teşkil ettiği gerekçesi ile cumhuriyet savcılığına bildirdi. Savcılığın talimatı ile derinleştirilen soruşturma kapsamında gözaltına alınan ve geceyi nezarette geçiren Kuş ve Akın, gün boyu adliyede savcının delilleri değerlendirmesini beklediler. Cumhuriyet Savcısı İsmail Akça’ya verdikleri ifadenin ardından tutuklanma istemiyle mahkemeye sevk edilen Yaşar Kuş ve Ercan Akın resmi evrakta sahtecilik ve irtikap suçlamalarıyla tutuklanarak Silivri cezaevi’ne gönderildi. 

0282 726 91 91
0282 747 65 10