Akbank’ın yeni müdürü göreve başladı

Kısa bir süre önce Akbank Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevine atanan Murat Arda, Çerkezköy’deki görevine başladı. Çerkezköy’de güçlü bir ekiple hizmet verdiklerini belirten Arda, ?

Çerkezköy 10.01.2012 19:22:00 0
Akbank’ın yeni müdürü göreve başladı
Yaklaşık 5 yıldır Akbank Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevini yürüten Erol Taşdelen’in Uşak-Çevreyolu Ticari Şube Müdürlüğü görevine atanmasının ardından Çerkezköy Şube Müdürlüğü’ne atanan Murat Arda, Çerkezköy’deki görevine başladı. 
 
AKBANK’A YENİ MÜDÜR
2000 yılında bankacılık sektöründe göreve başlayan ve Edirne Trakya Bölge Genel Müdürlük Ticari Bankacılıktan, Çerkezköy Şube Müdürlüğü görevine atanan ve Çerkezköy’deki görevine başlayan Murat Arda “Çerkezköy’de görev yapmaktan ötürü mutluluk duyuyorum. En kısa sürede şubemizdeki çalışma programlarımızı yaptıktan sonra ilçedeki müşterilerimizin yanı sıra yeni potansiyel müşterilerimizle de bir araya gelerek başarılı bir çalışma yapacağımıza inanıyorum” dedi.
 
HIZLI VE KALİTELİ HİZMET VERMEK İSTİYORUZ
Çerkezköy’de güçlü bir ekiple hizmet verdiklerini ifade eden Arda “Sanayi bölgesi olması ve potansiyelle birlikte Çerkezköy bankanın önem verdiği bir bölgedir. Edirne bölge müdürlüğünde çalışırken, ayda bir Çerkezköy’e gelerek ticari bankacılık işlemlerinde firmalara tekliflerde bulunuyorduk. Banka olarak amacımız en hızlı ve en kaliteli şekilde hizmet vermek” dedi.

Çerkezköy Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10