Veliköyspor bir puanla döndü 0-0

Süper Amatör Lig’de zirve mücadelesini sürdüren Veliköyspor sekizinci hafta karşılaşmasında Çorlu Sanayispor ile karşılaştı. Çorlu Sanayi sahasında karşılaşan takımlar galibiyet için

10.01.2012 19:43:00 0
Veliköyspor bir puanla döndü 0-0
Tekirdağ Süper Amatör Küme’de haftanın en önemli karşılaşmasında Çorlu Sanayispor ile Veliköspor karşı karşıya geldi. Pazar günü Çorlu Sanayi Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya her iki ekipte etkili bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmanın ilk dakikalarında ev sahibi ekip Çorlu Sanayispor kontrollü bir futbol ortaya koyarken, Veliköyspor ise rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı.
 
GOL ÇIKMADI
Dakikalar ilerledikçe her iki takımda galibiyet mücadelesi için etkili oyun ortaya koydu. Karşılaşmada etkili atakların yaşanmaması ve oyunun her iki takım için defans mücadelesi haline gelmesi meşin yuvarlağın orta sahada kalmasına neden oldu.Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci devresinde de ilk devreki mücadele sürdü. Her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmayınca karşılaşmada 0-0’lık eşitlik ile sona erdi.
 
KENDİ EVİNDE GOL ATAMADI
Çorlu Sanayispor bu sezon iç sahada gol atamaması da farklı bir istatistik olarak kayıtlara geçti. Ayrıca iç sahada bu sezon golde yemeyerek ilk yarının son iç saha maçını tamamladı.

Evinde oynadığı 4. maçta da 0-0 berabere kalan Çorlu Sanayispor ilginç bir istatistiğe sahip oldu. Veliköyspor ise tarihinde bir kez maç kaybettiği Çorlu Sanayi sahasında bu maçta kaybetmeyerek bir puanın sahibi oldu. 


0282 726 91 91
0282 747 65 10