Tekirdağspor’da transfer bombaları devam ediyor

Süper Amatör lig’in ekonomik açıdan en güçlü kulübü olarak gösterilen Tekirdağspor’ da transfer harekatı sürüyor.Devre arasında takıma yaptığı takviyelerle, özellikle de Celil transferiy

12.01.2012 18:49:00 0
Tekirdağspor’da transfer bombaları devam ediyor
10 NUMARA TRANSFER
Tekirdağspor BAL lig’inde Büyükçekmecespor’da forma giyen Yasin KESER ile anlaştı. Oyuncunun önümüzde ki hafta  Veliköyspor karşısında forma giymesi bekleniyor. Yeni transfer Yasin Keser 10 numara mevkiinde görev yapıyor. Tekirdağspor’un yeni 10 numarası Galatasaray’ın alt yapısından yetişmiş 1985 doğumlu Düzcespor da oynamış şu anda Büyükçekmecespor’da  Bal Lig’inde forma giyiyor. Eski takımıyla 30bin TL’ ye oynayan  Yasin Keser’in transferinde Çekmecespor’un antrenörüyle yaşadığı sorunların büyük etkisi olduğu edinilen bilgiler arasında. Ayrıca bu transferin gerçekleşmesinde ki en büyük etkenin Tekirdağspor’un hedeflerinin büyüklüğünün büyük rol oynadığı da kaydedildi. Transfer Döneminde yöneticilerin gecesini gündüzüne katıp çalışmaları gözlerden kaçmazken transferlerin taraftarı iyice ateşlemesi bekleniyor.
 
SENEGAL’DEN  2 TAKVİYE DAHA

Ayrıca daha önce transfer için adı geçen Afrikalı futbolcuların ülkeleri kesinleşti. Bu oyuncuların çok genç olduğu kaydedilirken transfer edilen oyuncuların konuşulduğu üzere Fildişi Sahilinden değil Senegalli oldukları bilgisine ulaşıldı. Bu transferler sürecinde genç yeteneklerin Tekirdağspor’a kazandırılmasında İsmail Uyanık’ın önemli rol oynadığı bilgisine ulaşılırken oyucuların menejerliklerini Kayserispor Genel Menejeri  Süleyman Hurmanın yaptığı öğrenildi.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10