Geliri okul için kullanılacak

Fevzipaşa İlköğretim Okulu yararına belediye nikah salonunda kermes açıldı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği velilerin evlerinde hazırladıkları dolma, kek, poğaça, kurabiye, içli köfte sarma,

Çerkezköy 14.01.2012 00:52:00 0
Geliri okul için kullanılacak
Çerkezköy’de eğitim veren Fevzipaşa İlköğretim Okulu yararına Çerkezköy Belediye Nikah Salonunda kermes açıldı.
 
OKULUN İHTİYAÇLARI KARŞILANACAK
Önceki gün düzenlenen açılış törenine okul müdürü Musa Dinç, öğretmenler, veliler ve vatandaşlar katıldı. Kermeste öğrencilerin Osmanlı kıyafetleri giyerek stant başına geçmesi de büyük ilgi gördü. Okul aile birliği başkanı Özlem Akbaba ve başkan yardımcı Melek Sarıtaş öncülüğünde açılan kermesten elde edilecek gelirler okula teslim edilecek. Çocukların daha iyi şartlarda eğitim görmelerine katkı sağlamak adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini belirten Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Melek Sarıtaş, kermesten elde edilecek gelir ile okulun ihtiyaçlarının karşılanacağını söyledi.
 
İKİ GÜN AÇIK KALDI
Velilerin hazırladığı poğaça, börek, kek, pasta, çörek gibi yiyeceklerin de satışa sunulduğu kermes iki gün boyunca açık kaldı. İki gün boyunca devam eden kermesten bin TL gelir elde edildiğini belirten Okul Müdürü Musa Dinç, bu gelir ile okulun eksikliklerinin giderileceğini ve okulun zeminine mermer döşeneceğini ifade etti. 
 

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10