BAL 2.grupta 29.hafta maçları oynanacak

TFF Bölgesel Amatör Lig 2.grupta heyecan tüm hızıyla devam ederken, ligin tamamlanmasına ise iki hafta kaldı.

Tekirdağ 3.05.2024 16:24:00 0
BAL 2.grupta 29.hafta maçları oynanacak

 

Haftaya bir puanla lider giren Çorluspor 1947 evinde Yuvacıkspor’u konuk ederken, takipçisi Gebzespor ise İstanbul deplasmanında İFA karşısında galibiyet arayacak. Kapaklıspor kötü gidişata dur demek için Kullar 1975 deplasmanından üç puan isterken, bir diğer temsilcimiz Sarayspor 1953 ise evinde Keşanspor’u konuk edecek. 

TFF Bölgesel Amatör Lig 2.grupta hafta sonunda şampiyonluk olduğu kadar ligden düşmeme adına da çok önemli karşılaşmalar oynanacak. 

 


ÇORLUSPOR 1947 EVİNDE 


Oynadığı 26 karşılaşmada 20 galibiyet 4 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 64 puanla lider durumda bulunan Çorluspor 1947 hafta sonunda evinde 25 puanla 12’inci sırada yer alan Yuvacıkspor’u ağırlayacak. General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Mertcan Tubay yönetecek. Tubay’ın yardımcılıklarını ise Mertcan Diner ve Nuri Miski yapacak. 


HEDEF ÜÇ PUAN 


Hafta sonunda önemli bir karşılaşmaya çıkacaklarını ifade eden Çorluspor 1947 Başkanı Yusuf Gümüş, “ Ligin tamamlanmasına iki hafta kaldı. Bu hafta evimizde Yuvacıkspor’u ağırlayacağız. Rakiplerimizin önünde bir puanla haftaya lider durumda giriyoruz. Yuvacıkspor’u mağlup ederek son haftaya avantajlı girmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı bu zorlu karşılaşmaya bekliyoruz. Teknik heyet ve futbolcularımıza güvenimiz sonsuzdur” dedi. 

 


GEBZESPOR ZORLU DEPLASMANDA 


Haftanın en önemli maçında 52 puanlı İFA evinde 63 puanla ikinci sırada yer alan Gebzespor’u konuk edecek. Pazar günü İFA Sahası’nda saat 15.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Onurhan Yüce yönetirken, yardımcılıklarını ise Bayram Öztürk ve Kazım Tuna Demir yapacak. 


KAPAKLISPOR ÜÇ PUAN İSTİYOR 


Son haftalarda kötü sonuçlar alan 33 puanlı Kapaklıspor ise deplasmanda 44 puanlı Kullar 1975’e konuk olacak. Ali Eren Aydın, Ömer Sait Arıbaş, Mehmet Rahim Yılmaz hakem triosunun görev alacağı karşılaşma ise Şehit Binbaşı Arslan Kulaksız Stadyumunda Pazar günü saat 15.00’de oynanacak. Karşılaşmaya iyi hazırlandıklarını kaydeden Kapaklıspor Başkanı Cengiz Vural, “ Son haftalarda kötü sonuçlar alarak taraftarımızı üzdük. Ligin tamamlanmasına iki hafta kaldı. Bu hafta deplasmanda mücadele edeceğiz. Rakibimizi mağlup ederek haftayı üç puanla kapatmayı hedefliyoruz” dedi. 


BABAESKİSPOR DİLİSKELESİSPOR’U KONUK EDECEK 


44 puanı bulunan Gölcükspor ise hafta sonunda evinde ligin dibinde yer alan Lüleburgazspor’u konuk edecek. Gölcük Şehir Stadyumunda Pazar günü aynı saatte oynanacak olan karşılaşmada Halim Kolancı düdük çalacak. Kolancı’nın yardımcılıklarını ise İbrahim Alaka ve Sultan Ahmet Demir yapacak. Ligden düşmesi haftalar öncesinden belirlenen Babaeskispor ise hafta sonunda evinde Diliskelesispor’u konuk edecek. Mehmet Alperen Güçyetmez, Hüseyin Balkaya ve Ceren Hanife Bahadır’ın görev yapacağı karşılaşma saat 15.00’de oynanacak. 21 puanlı Saray 1953 ise evinde 33 puanlı Keşanspor’u konuk edecek. Saray Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Alperen Aksu yönetirken, yardımcılıklarını ise Mertcan Tezcan ve Hümeyra Seven yapacak. Son haftaların flaş ekibi Uzunköprüspor ise evinde İstanbul temsilcisi Feriköyspor’u ağırlayacak. Pazar günü Oğuz Arda Sel Sentetik Sahası’nda oynanacak olan karşılaşmada Oğuzhan Keçeci, Berkay Erel, Osman Yalçın Toros görev yapacak. 


Haber/Yusuf DURMUŞ


0282 747 65 10