Başkan İnan’dan, Hayrabolu’nun kurtuluş yıldönümü mesajı

Belediye Başkanı Osman İnan, “Atalarımızın mirası olan bu topraklarda, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşamak bizim en büyük şerefimizdir” dedi.

Hayrabolu 13.11.2023 14:47:00 0
Başkan İnan’dan, Hayrabolu’nun kurtuluş yıldönümü mesajı

 

Hayrabolu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 101’inci yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Belediye Başkanı Osman İnan, “Atalarımızın mirası olan bu topraklarda, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşamak bizim en büyük şerefimizdir” dedi. 

Hayrabolu Belediye Başkanı Osman İnan, ilçelerinin düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıl dönümü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.


“GELECEĞE DAİR UMUT VE KARARLILIĞIMIZI YENİLİYORUZ”


İnan, “14 Kasım, ilçemizin şanlı tarihinin en değerli günlerinden biri olarak kalplerimizde yer alıyor.  Hayrabolu'nun düşman işgalinden kurtuluşunun 101. yıldönümünde, geçmişimizin kahramanlarına duyduğumuz derin minneti bir kez daha yürekten hissediyoruz. Bu özel günde, şehrimizin geçmişte gösterdiği fedakarlık ve cesareti anıyor, geleceğe dair umut ve kararlılığımızı yeniliyoruz.  Atalarımızın mirası olan bu topraklarda, birlik, beraberlik ve kardeşlik içinde yaşamak bizim en büyük şerefimizdir” dedi. 


“BİZLERE HER ZAMAN İLHAM KAYNAĞI OLACAK”


İnan, “Hayrabolu'nun özgürlüğü ve bağımsızlığı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla anıyorum.  Onların gösterdiği cesaret ve kararlılık, bizlere her zaman ilham kaynağı olacak.  Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, vatanı için milleti için, bayrağı için canlarını veren tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle yad ediyor, kahraman gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. 

 

 Bu kutlu gün vesilesiyle, tüm değerli hemşehrilerimize sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir gelecek diliyorum.  Geleceğimizi, geçmişimizin ışığında birlikte inşa etmek üzere, durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Bayramımız kutlu olsun” ifadelerini kullandı. 


Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10