Binlerce vatandaş iftar programında bir araya geldi

Çerkezköy Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen mahalle iftarları kapsamında Gazi Osman Paşa ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallelerinde kurulan iftar sofralarında binlerce vatandaş oruçlarını hep birlikte açtı.

Çerkezköy 27.03.2024 14:50:00 0
Binlerce vatandaş iftar programında bir araya geldi

Çerkezköy Belediyesi tarafından bu yıl ilki Kızılpınar Mahallesi’nde kurulan ve Fevzipaşa, Yıldırım Beyazıt, İstasyon, Fatih, Bağlık, Veliköy Mahallelerinde devam eden mahalle iftarları kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi İnan Sokak ve Gazi Osman Paşa Mahallesi Makasçı Sokak’ta da iftar sofraları kuruldu. 

 

24 NOKTADA YEMEK DAĞITIMI YAPILDI 

 

24 noktada eş zamanlı yemek dağıtımının yapıldığı iftar programında vatandaşlara yemek dağıtan Çerkezköy Belediye Başkanı ve CHP Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Vahap Akay masaları gezerek vatandaşların Ramazan coşkusuna ortak oldu. 

 

 

 

ÇOCUKLAR İÇİN ÖDÜLLÜ YARIŞMALAR DÜZENLENDİ

 

Okunan ezanla birlikte binlerce vatandaş oruçlarını hep birlikte açtı, dualar hep birlikte edildi ve Ramazan’ın manevi iklimi yaşandı. Çerkezköy Belediyesi’nin etkinlik ve gösterilerinin renk kattığı iftar programında semazen gösterisi, Hacivat ve Karagöz ile Orta Oyunu beğeniyle izlendi. İftara aileleri ile katılan çocuklar için ödüllü yarışmalar düzenlendi. 

 

 

“RAMAZAN BİRLİKTE GÜZEL”

 

Gazi Osman Paşa ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallelerinde kurulan iftar sofrasında binlerce vatandaşla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gazi Osman Paşa ve Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallelerimizdeki binlerce hemşehrimizle, kurduğumuz iftar soframızda bir araya geldik. Allah tutulan oruçları, edilen duaları, yapılan ibadetleri kabul etsin. Ramazan birlikte güzel” dedi. 

 

Haber / Gülay YİĞİT SEZEN

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10