Çataklıspor’un zirve takibi sürüyor

Tekirdağ 2.Amatör Küme D Grubu’nda mücadele eden Çataklıspor hafta sonunda deplasmanda Samsunlular Yaşardoğu Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi.

8.05.2024 14:16:00 0
Çataklıspor’un zirve takibi sürüyor

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Çataklıspor karşılaşmadan da 3-1 galip ayrıldı. Bu galibiyetle birlikte puanını 15 yapan Çataklıspor lider Fevzipaşaspor’un gerisinde ikinci sıradaki yerini korudu. 

 

Pazar günü Çerkezköy Belediyesi 100.Yıl Stadyumunda oynanan karşılaşmaya Çataklıspor etkili başladı. Rakibi karşısında galibiyet isteyen Çataklıspor arzuladığı golü ise karşılaşmanın 11’inci dakikasında buldu. Sağ kanattan gelişen atakta Sinan Anter kaydettiği golle takımını öne geçirdi. 

 

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI 

 

İlk dakikalarda gelen golle birlikte rahatlayan Çataklıspor kalan dakikalarda farkı artırmaya çalışsa da yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Ev sahibi ekip Samsunlular Yaşardoğuspor ise beraberlik için Çataklıspor kalesine yüklense de istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre Çataklıspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. 

 

GALİBİYETLE AYRILDI 

 

Karşılaşmanın ilk devresini tek gollü üstünlükle önde tamamlayan Çataklıspor karşılaşmanın ikinci devresinde oyunda hakimiyeti tamamen eline aldı. 58’inci dakikada hızlı gelişen Çataklıspor atağında topla buluşan Nevzat Çakan topu ağlara göndererek takımının ikinci golünü kaydetti. Oyundan kopmayan Samsunlular Yaşardoğuspor 78’inci dakikada golü bularak farkı bire indirdi. Rakibi karşısında umutlanan Samsunlular Yaşardoğuspor karşısında tekrar oyunda hakimiyeti eline alan Çataklıspor 83’üncü dakikada Berat Demir ile üçüncü golü buldu. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Çataklıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. 

 

HEDEF 1.AMATÖR 

 

Karşılaşmadan üç puan ile ayrılan Çataklıspor puanını da 15 yaparak 19 puanlı Fevzipaşaspor’u takibini sürdürdü. Samsunlular Yaşar Doğuspor ise beşinci mağlubiyetini alarak 4 puanda kaldı. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldıkları için mutlu olduklarını kaydeden Çataklıspor Kulüp Başkanı Cansu Kızılkaya, “ Hafta sonunda deplasmanda Samsunlular Yaşardoğuspor’u mağlup ettiğimiz için mutluyuz. Puanımızı da 15 yaparak ikinci sıradaki yerimizi koruduk. Kalan üç haftada da hata yapmayarak ligi ilk iki sırada tamamlayıp ilk senemizde 1.Amatör Küme’ye çıkmayı hedefliyoruz. Bizlere destek olan esnaflarımıza ve iş adamlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 747 65 10