Çelik ailesinin mutlu günü

Müslümoğulları İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sümmani Çelik’in oğlu Harun Çelik, hayatını Nermin-Dursun Ali Baykara çiftinin kızı Esma Baykara ile birleştirdi.

22.04.2024 15:27:00 0
Çelik ailesinin mutlu günü

 

Uzun yıllardır Çerkezköy’de inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve yüzlerce aileyi yuva sahibi yapan Müslümoğulları İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Sümmani Çelik’in oğlu Harun Çelik, hayatını Nermin-Dursun Ali Baykara çiftinin kızı Esma Baykara ile birleştirdi. 

 

 

 

Genç çift, Pazar günü 13.00-17.00 saatleri arasında Lemar Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Genç çifti bu mutlu günlerinde eş, dost ve akrabalarının yanı sıra AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Adem İçli, İstanbul Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Ahmet Yanık, Kocaeli Erzurumlular Dernekler Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve Federasyon Başkan Yardımcısı Yener Tok ile Çerkezköylü iş insanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda davetli de yalnız bırakmadı. 

 

 

Alkışlar eşliğinde salona giren genç çift, düğün pastasını da alkışlar eşliğinde keserken, sonrasında da Şahin Çakmak tarafından Kur’an-ı Kerim okundu. Erzurum Bar Ekibinin gösterisinin ardından takı merasimine geçildi. Davetlileri kapıda karşılayan ve düğün boyunca konuklarla yakından ilgilenen Dilara-Sümmani Çelik ve dünürleri Nermin-Dursun Ali Baykara düğün sonunda da davetlileri kapıya kadar uğurladı. 

 

Haber / Yusuf DURMUŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10