Çerkezköy Türk Ocağı’ndan Akay’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Çerkezköy Türk Ocağı yönetimi 31 Mart yerel seçimlerinde 3’üncü kez Çerkezköy Belediye Başkanlığına seçilen Vahap Akay’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundular.

22.04.2024 14:09:00 0
Çerkezköy Türk Ocağı’ndan Akay’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Personel A.Ş Genel Müdürlüğü görevine atanan Enver Bayram’ı da ziyaret eden Çerkezköy Türk Ocağı yönetimi yeni görevinde Bayram’a başarılar dilediler. 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın bir dönem daha belediye başkanı seçilmesi dolayısıyla yapılan tebrik ziyaretinde Çerkezköy Türk Ocağı Başkanı Kürşad Öztürk, yeni dönemin hayırlı olması temennisinde bulundu. 

 

ÇERKEZKÖY KÜLTÜR VE FİKİR MAHFİLİNE İHTİYAÇ DUYUYOR 

 

Çerkezköy Türk Ocağının ilçenin önemli sivil toplum örgütleri arasında olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Vahap Akay, ocağın güncel faaliyetleri hakkında bilgiler aldı. 2023 yılında ‘ Cumhuriyet’ temalı konferanslar verdiklerini kaydeden Çerkezköy Türk Ocağı Başkanı Kürşad Öztürk, 2024 yılında da ölümünün 100.yılında Ziya Gökalp konulu konferanslara ağırlık vereceklerini ifade etti.  Ziyarette Çerkezköy’ün kültür politikaları üzerinde görüş alışverişinde bulunulurken, ilçedeki kütüphane hizmetlerinden duydukları memnuniyeti belirten Öztürk, Çerkezköy’ün bir kültür ve fikir mahfiline ihtiyaç duyduğunu, Türk Ocağının bu yönde çalışmalar yapacağını ifade etti. 

 

BAŞARILAR DİLEDİ 

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Çerkezköy Türk Ocaklarının asırlık bir kuruluş olduğunun bilincinde olduğunu, Çerkezköy’de böyle köklü bir kuruluşun varlığından duyduğu memnuniyeti belirterek Çerkezköy Türk Ocaklarına çalışmalarında başarılar diledi. Bugüne kadar Çerkezköy’e yaptığı hizmetlerden ötürü Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkür eden Öztürk, yeni dönemin de hayırlı olması temennisinde bulundu. 

 

ENVER BAYRAM’I DA ZİYARET ETTİLER 

 

Çerkezköy Belediyesinden ayrılan Çerkezköy Türk Ocağı Başkanı Kürşad Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri daha sonra Personel A.Ş Genel Müdürlüğü görevine atanan Enver Bayram’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Öztürk ziyarette 7 yıldır Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan ve geçtiğimiz günlerde Personel A.Ş Genel Müdürlüğü görevine getirilen Enver Bayram’a görevinde başarılar diledi. Enver Bayram’da ziyaretten ötürü Çerkezköy Türk Ocağı Başkanı Kürşad Öztürk ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10