Çerkezköy'de 2. sahte doktor vakası

2022 yılında sahte doktor Ayşe Özkiraz olayıyla gündeme gelen Çerkezköy, bu kez de Selçuk Şenocak lakaplı Fahrettin Çamlıca’nın 2. sahte doktor vakası ile gündem oldu.

Çerkezköy 1.05.2024 13:02:00 0
Çerkezköy

 

Çerkezköy 2022 yılı Kasım ayında Devlet Hastanesi’nde kendini Çapa Tıp Fakültesi mezunu bir doktor olarak tanıtan 20 yaşındaki sahte pratisyen hekim Ayşe Özkiraz’ın ‘sahte doktor’ olayı ile ülke gündemine otururken, Çerkezköy bu kez de kendisini doktor olarak tanıtıp tanıştığı kişileri mağdur eden Selçuk Şenocak lakaplı Fahrettin Çamlıca’nın 2. sahte doktor vakası ile gündem oldu.

 

 

58 yaşındaki Fatma Türkkan, sosyal medya üzerinden tanıştığı ve doktor olduğunu söyleyen 10 yaş küçük sevgilisi Selçuk Şenocak tarafından terk edildiğini iddia ederek, Esra Erol'un programına katıldı. Fatma Türkkan, Selçuk'un İstanbul'daki bir fakülte hastanesinde çocuk doktoru olarak çalıştığını anlattı ve kendisiyle hiç yüz yüze görüşmediğini belirtti.

 

DOKTOR OLMADIĞINI YAYINDA SÖYLEDİ 

 

Selçuk Şenocak ile aralarında 10 yaş fark olduğunu, son görüştüklerinde Selçuk'un "aramızdaki yaş farkından dolayı teyzem ilişkimizi onaylamadı, ayrılmak zorundayız" dediğini ve ilişkiyi sonlandırdığını, bir daha ona ulaşamadığını belirtti. Fatma Türkkan'ın her yerde aradığı doktor sevgilisi Selçuk Şenocak yayına bağlanıp, "o benim annem yaşında kadın, 7 ay da görüşmedik, 3 gün mesajlaştık" dedi. Esra Erol, "Doktor musunuz?" diye sorunca Selçuk Şenocak doktor olmadığını, doktorluk mesleğini sevdiği için yalan söylediğini, belirtti.

 

“ESRA EROL NİKÂHIMIZI KIYACAK!”

 

Selçuk Şenocak'ın farklı kimliklerle sosyal medyada yaş ortalaması büyük kadınları dolandırdığını, Fatma Hanım'ı dolandıramayacağını anlayınca onunla bağını kestiği iddia edildi. Canlı yayında itiraflarda bulunan Fatma Türkkan, “Bana Mersin’e geldiğini fakat Silifke’yi bilmediğini söyledi. Ayrıca Mersin’de evi olduğunu ve 14 bin TL kirada olduğunu söyledi. Konuşmalarımızda Esra Erol ile aynı apartmanda oturduğunu, komşusu olduğunu ve nikahımızı da kendisinin kıyacağını söyledi. Ben böyle çelişkili konuşmaya başladığını görünce kendisinden şüphelendim. Telefonla beni aradığında defalarca beni çok sevdiğini ve evlenmek istediğini söylüyordu” dedi. 

 

MASKESİ CANLI YAYINDA DÜŞTÜ 

 

58 yaşındaki Fatma Türkkan, aylardır doktor olarak tanıdığı Selçuk Şenocak’ın isminin Fahrettin Çamlıca olduğunu ve hurdacılık yaptığını canlı yayında öğrenince büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Çamlıca'nın kendini Çocuk Hastalıkları Uzmanı olarak tanıttığı ve bir yıl boyunca bir başka kadınla konuştuğu, bir başka kişiyi ise baldızı ile evlendirmek yalanı ile parasını alarak dolandırdığı ortaya çıktı. Çamlıca’nın ayrıca yüzde 52 engelli bir kadını da bankada yardımcı olma vaadiyle 20 bin TL dolandırdığı belirlendi.

 

KAÇAK YAŞIYOR 

 

Program ekibi, canlı yayına katılacağını söyleyen Çamlıca'ya ulaşamazken, Çamlıca'nın Çerkezköy’de birlikte yaşadığı ailesine ulaştı. Canlı yayına bağlanan Fahrettin Çamlıca’nın Çerkezköy’de yaşayan yengesi, “Kendisi üç kağıtçı ve dolandırıcının tekidir. Kendisi sokaklarda çöp ve kağıt toplamaktadır. Dolandırıcılıktan birçok suçu var. Polis tarafından aranması da vardır. Yakalanmamak için diğer kardeşinin kimliğini kullanarak sokaklarda gezmektedir. Ailecek kendisinden davacı olduk. Mahkeme görüldü ve suçlu olduğu ortaya çıktı. Dolandırıcı olduğu için kaçak hayat yaşamaktadır” dedi. 

 

YAPTIKLARI PES DEDİRTTİ 

 

Ağabeyinin yaptıklarını televizyondan gördüklerini ve kendisine o günden itibaren ulaşamadıklarını kaydeden kardeşi ise, “Benim T.C. kimlik numaramı bildiği için her türlü işlemi yapıyor. Benim kimliğim üzerinden kendisine hat bile çıkarmış. Kendisini mahkemeye verdim. Yaptıkları yüzünden bu güne kadar birçok mağduriyet yaşadım. Bu adamı mutlaka yakalatacağım” dedi. Canlı yayında Çamlıca’nın yaptıkları pes dedirtirken, Çamlıca’nın engelli olan yeğeninin tedavi parasını da evden alıp kaçtığı, ailesinin oturduğu daireyi ise internet üzerinden birçok kez kiraladıktan sonra depozitosunu alıp kaçtığı belirtildi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 747 65 10