ÇOSB yönetiminden başkanlara ‘hayırlı olsun’ ziyareti

ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

3.05.2024 10:28:00 0
ÇOSB yönetiminden başkanlara ‘hayırlı olsun’ ziyareti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, Yönetim Kurulu Başkan Vekili Natan Yakuppur, Yönetim Kurulu Üyeleri M. Gürdal Adal ve Mete Han Pekol ile birlikte Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Candan Yüceer'i, Belediye Başkanlığı görevlerine tekrar seçilen Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin ve Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay' ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİLER 

 

Ziyarette Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, üç başkana da görevinde başarılar dilerken, başkanlarda Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretleri için teşekkür etti. Ziyaretlerde bölgenin sorunları ile ilgili ortak hareket etmenin önemine değinilirken, bölge sanayisi ile ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 747 65 10