Edirne derbisinde gülen Uzunköprüspor oldu

TFF Bölgesel Amatör Lig 2.grupta hafta sonunda oynanan Edirne derbisinde Keşanspor evinde Uzunköprüspor’u konuk etti. Müthiş çekişmeye sahne olan karşılaşmayı Uzunköprüspor 3-2 kazanmasını bildi.

30.04.2024 12:30:00 0
Edirne derbisinde gülen Uzunköprüspor oldu

Pazar günü Keşan Atatürk Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Bahadır İleri yönetirken, yardımcılıklarını ise Ramazan Çiftçi ve Furkan Köknar yaptı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Yusuf Akçora, Gökhan Ayaş, Eser Berk Ulaş, Kerem Erkol, Mushap Polat, Emre Aydın, Eren Daniş, Emre Aydın, Altunay Kaldı, Umut Çakar, Ramazan Akarsu kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Uzunköprüspor ise Seydi Değirmenci, Oğuzhan Erbay, Hüseyin Akın Aydın, Berke Gega, Gökhan Ekmen, Hasan Alper Akan, Yaşar Kaan Tunçer, Burak Gümüş, Volkan Çağlar, Furkan Şare, Erkan Gültepe ilk onbiri ile çıktı. 

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKT

 

Maça hızlı bir başlangıç yapan konuk ekip Uzunköprüspor 21.dakikada Furkan Şare’nin golüyle karşılaşmada öne geçmesini bildi. Golün şokunu üzerinden çabuk atan ev sahibi ekip Keşanspor 30’uncu dakikada Eser Berk Ulaş ile beraberlik sayısını buldu. Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde konuk ekip Uzunköprüspor Burak Gümüş’ün golüyle karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve karşılaşmanın ilk devresi Uzunköprüspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sonuçlandı. 

 

UZUNKÖPRÜSPOR ÜÇ PUANLA AYRILDI 

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de heyecan devam ederken, ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip 59’uncu dakikada Eren Daniş’in şık golüyle karşılaşmada bir kez daha beraberlik sayısını buldu. Skorun eşitlenmesinin ardından iki ekipte karşılaşmada öne geçmek için büyük efor sergilerken, 75’inci dakikada konuk ekip Uzunköprüspor Oğuzhan Erbay’ın mükemmel golü ile karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Karşılaşmada üç kez öne geçen Uzunköprüspor son dakikalarda üstünlüğünü koruyarak karşılaşmadan 3-2 galip ayrılmasını bildi. Uzunköprüspor bu galibiyetle birlikte puanını 26 yaparken, Keşanspor ise 33 puanda kaldı. 

 

 

Haber/Semih SARMA

 


0282 747 65 10