Erzurumlular iftar sofrasında buluştu

Çerkezköy Erzurumlular Derneği önceki akşam iftar programı düzenledi.

Çerkezköy 29.03.2024 14:23:00 0
Erzurumlular iftar sofrasında buluştu

 

Katılımın yoğun olduğu iftara katılan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, “ Çerkezköy’deki değişimi 31 Mart akşamı başlatacağız. 31 Mart akşamı da birlikte olacağız, 1 Nisan'dan itibaren Çerkezköy'de yaşayan tüm Anadolu insanı, tüm Çerkezköylüler inşallah güzel hizmetlere gerçek belediyecilik ile kavuşacaklar” dedi. 

Çerkezköy Erzurumlular Derneği'nin önünde önceki gün gerçekleştirilen iftara AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Salih Azbay, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Fatih Berber, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, Çerkezköy Erzurumlular Derneği Başkanı Edip Nurettin Akın, Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve vatandaşlar katılım sağladı. 

 


GÜZEL GÜNLER ÇOK YAKINDIR 


İftar öncesi vatandaşların masalarını tek tek gezen Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe vatandaşların istek ve taleplerini dinledi. Açılan iftarın ardından konuşan Cumhur İttifakı Çerkezköy Belediye Başkan Adayı Abdullah Öğe, "Çerkezköylü hemşerilerimiz ve gurur duyduğum Erzurumlu hemşehrilerimiz, Allah iftarını kabul etsin. Böyle birlik beraberlik içerisinde olduğumuzda sofralarımız bereketli oluyor. Çerkezköy’ün güzel hizmetlerle buluşacağı günler çok yakındır. Hemşerilerimiz ile birlikte Çerkezköy’de birlik ve beraberliğimizi devam ettirmek istiyorum. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız ve büyüklerimiz ile birlikte tüm Çerkezköylüler için değişim vakti gelmiştir” dedi. 

 


GERÇEK BELEDİYECİLİĞE KAVUŞACAKLAR 


Çerkezköy’deki değişimi 31 Mart akşamı başlatacaklarını kaydeden Öğe, “ 31 Mart akşamı da birlikte olacağız, 1 Nisan'dan itibaren Çerkezköy'de yaşayan tüm Anadolu insanı, tüm Çerkezköylüler inşallah güzel hizmetlere gerçek belediyecilik ile kavuşacaklar. Derneğimizin düzenlemiş olduğu iftar programına tekrardan hepiniz hoş geldiniz. Rabbim tuttuğunuz oruçları kabul etsin" dedi. Öğe'nin konuşmasının ardından yemek duası edildi.


Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10