Esnaf Odalarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Enis Sülün Konferans Salonu ve Gösteri Merkezi’nde 23 Mart Cumartesi günü saat 15.30’da Çorlu İş Dünyası ile Buluşma Toplantısı gerçekleştirilecek.

Tekirdağ 22.03.2024 16:19:00 0
Esnaf Odalarıyla istişare toplantısı gerçekleştirildi

Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın katılımıyla Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleşecek “Çorlu İş Dünyası Buluşma Toplantısı” öncesi Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan, bölge esnaf odalarıyla istişare toplantısı gerçekleştirdi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Toplantıya; Kahveciler Odası Başkanı Yıldız Filiz, Madeni Eşya Elektrikli Aletler Sanatkarlar Odası Başkanı Rüstem Duman, Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Kenan Üstek, Terziler Konfesiyoncular Tuhafiye ve Giyim Sanatkarları Odası Başkanı Nazmi Çolak, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Nadir Samancı, Ticaret Borsası Başkanı Yüksel Ertan, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı Osman Tunca, Ergene Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği Başkanı Soner Er, Çorlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Karıksız, S.S. 163 Nolu Çorlu Öğrenci ve Personel Motorlu Taşıyıcılar Koop. Başkanı Çağdaş Şahin, S.S. Çorlu Yeni Koordine Sanayi Sitesi İşletme Kooperatifi Başkan Yardımcısı İsmail Güleroğlu, TOBB Tekirdağ İl Kadın Girişimciler Başkanı Burcu Adıgüzel ve TOBB Tekirdağ İl Genç Girişimciler Başkanı Önder Harbili katıldı.

 

Haber / Dilek Hilal DURAN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10