Gebzespor Çorluspor 1947’yi takibini sürdürdü

Bölgesel Amatör Lig 2.grupta lider Çorluspor 1947’nin bir maçı eksik 4 puanla gerisinde yer alan Gebzespor hafta sonunda son haftaların iddialı ekibi Uzunköprüspor’a konuk oldu.

Çorlu 23.04.2024 10:30:00 0
Gebzespor Çorluspor 1947’yi takibini sürdürdü

 

Rakibi karşısında zaman zaman zorlanmasına rağmen Gebzespor karşılaşmadan 5-1’lik galibiyet çıkardı. 

Oğuz Arda Sel Sentetik Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmayı Ahmet Mert Sarı yönetirken, yardımcılıklarını ise Kenan Gürsel ve Şebnem Urdal yaptı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Muhammet Emin, Oğuzhan, Hüseyin, Kadir ,Gökhan, Hasan Alper, Yaşar Kaan, Burak, Volkan, Furkan ve Erkan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Gebzespor ise karşılaşmaya Sercan, Murat Yetimhellaç, Murat Demirezen, İliyaz, Batuhan, Adem, Selim, Emre, Burak, Eyüp, Mehmet kadrosu ile çıktı. 

 


İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI 


Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan konuk ekip 32’inci dakikada Burak Baba’nın golüyle karşılaşmada öne geçti. İlerleyen bölümlerde ev sahibi ekip beraberlik golünü arasa da istediğini elde edemedi. Karşılaşmanın ikinci devresinde konuk ekip Burak Baba ile bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. 59’uncu dakikada tecrübeli oyuncu Adem Parlak düzgün vuruş ile topu ağlara gönderip farkı üçe çıkartırken, ev sahibi ekip Burak Gümüş ile farkı ikiye indirdi. 


GALİBİYETLE AYRILDI 


Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Murat Yetimhallaç ve Tolga Kılıç ile iki gol daha bulan Gebzespor, maçtan 5-1 galip ayrıldı. Gebzespor bu galibiyetle birlikte puanını 60 yaparken, Uzunköprüspor ise 23 puanda kaldı. 


Haber/Yusuf DURMUŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10