Gölcükspor Lüleburgazspor’u gole boğdu 15-0

BAL 2.Grup’ta il sıralamasında son haftaya avantajlı girmek isteyen Gölcükspor, 29.hafta karşılaşmasında Lüleburgazspor ile karşılaştı. Gölcük Stadı’nda oynanan maçı Kırmızı-Siyahlı ekip, 15-0 gibi tarihi bir farkla kazandı.

Tekirdağ 7.05.2024 16:49:00 0
Gölcükspor Lüleburgazspor’u gole boğdu 15-0

Gölcük Şehir Stadyumunda Pazar günü oynanan karşılaşmada Halim Kolancı, İbrahim Alaka, Sultan Ahmet Demir hakem triosu görev aldı. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Mercan Badur, Tolunay Bekci, Abdülkadir Kaba, Oğuzhan Kol, Atakan Kargoğlu, Yunus Demir, Gökhan Cingirt, Yağız Efe Güloğlu, Ender Acar, Burak Toker, Emre Okur kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Lüleburgazspor ise Emre Çelik, Andaç Engin Duran, Mehmet Erol, Muhammet Kaan Ergözen, Ali Boran Elverişli, Efe Dolamba, Ömer Metehan Doğan, Burak Gülşahin, Efe Recep Ertal, Arda Bozalan, Ethem Can Aydın ilk onbiri ile çıktı. 

 

İLK DEVRE SEKİZ GOL 

 

Zayıf rakibi karşısında maça rahat başlayan ev sahibi ekip Gölcükspor 7 ve 8’inci dakikada Emre ve Burak ile goller buldu. Çok rahat oyununu sürdüren ev sahibi ekip ilerleyen bölümlerde Burak, Ender, Yağız ile goller bularak farkı da beşe çıkardı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında Burak, Yunus, Emre ile üç gol daha bulan Gölcükspor karşılaşmanın ilk devresini 8-0 önde tamamladı. 

 

 

15-0 KAZANDI 

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de goller bulmaya devam eden ev sahibi ekip ikinci devrenin ilk on beş dakikasında Cihan, Emre, Yağız Efe, Cihan ile goller bularak skoru 12-0 yaptı. Tek kale bir futbol ortaya koyan Gölcükspor karşısında genç oyunculardan kurulu Lüleburgazspor ise varlık gösteremedi. 78’inci dakikada Coşkun, 84’üncü dakikada Tolunay ve 89’uncu dakikada yine Coşkun ile goller bulan ev sahibi ekip karşılaşmadan da 15-0 galip ayrıldı. Gölcükspor bu galibiyetle birlikte puanını da 47 yapıp umutlarını son haftaya bırakırken, ligden düşmesi haftalar öncesinde belirlenen Lüleburgazspor ise 6 puanda kaldı. 

 

Haber/Yusuf DURMUŞ


0282 747 65 10