Kapaklı Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı ilk maçında galip

Türkiye yarı finallerinde mücadele eden Kapaklı Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı ilk karşılaşmasında Balıkesir Ortaokulu ile karşı karşıya geldi.

17.04.2024 15:52:00 0
Kapaklı Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar Takımı ilk maçında galip

Rakibi karşısında maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koyan Kapaklı Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı karşılaşmadan da 2-0 galip ayrıldı. 

 

Kapaklı Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı, Türkiye Yarı Finalleri ilk karşılaşmasında Balıkesir Ortaokulunu 2-0 yendi.

 

GEÇEN YILDA FİNALLERDE MÜCADELE ETMİŞLERDİ

 

Geçen yıl Türkiye Yarı Finalisti olan Kapaklı Gazi Ortaokulu Yıldız Kız Futbol Takımımız bu yıl da il finallerinde rakiplerine karşı büyük bir üstünlük kurarak adını yarı finallere yazdırmıştı. Tekirdağ’ı turnuvada temsil eden Kapaklı Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı ilk maçında Balıkesir Ortaokulu ile karşı karşıya geldi. Rakibi karşısında maça mutlak galibiyet parolası ile başlayan Kapaklı Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı ilerleyen bölümlerde kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. 

 

İLK MAÇINI KAZANDI 

 

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde de kontrollü oyununu sürdüren Kapaklı Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı rakibinin üstüne geldiği dakikalarda bir gol daha bularak karşılaşmada farkı ikiye çıkardı. Gelen ikinci golle birlikte rahatlayan Kapaklı Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı rakibinin kendisini yakalamasına izin vermedi. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklı Gazi Ortaokulu Yıldız Kızlar Futbol Takımı’nın 2-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10