Kapaklı Sitespor evinde Tekirdağspor’a kaybetti

Tekirdağ Süper Amatör Ligi şampiyon olarak tamamlayan Tekirdağspor sezonun 24.hafta karşılaşmasında ilk iki mücadelesi veren Kapaklı Sitespor’a konuk oldu.

Kapaklı 23.04.2024 10:28:00 0
Kapaklı Sitespor evinde Tekirdağspor’a kaybetti

 

Müthiş çekişmenin yaşandığı karşılaşmadan Tekirdağspor Birol Öztürk’ün golüyle galip ayrıldı. 

Kapaklı Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmaya taraftarının desteği ile Kapaklı Sitespor etkili başladı. Genç oyunculardan kurulu Kapaklı Sitespor rakibi karşısında iyi bir oyun ortaya koyarken, ilerleyen bölümlerde geliştirdiği ataklarda istediğini elde edemedi. 

 


TEK GOLLE KAZANDI 


Karşılaşmanın ilk devresi golsüz eşitlikle tamamlanırken, ikinci devrenin ilerleyen bölümlerinde iki takımda galibiyet golünü aradı. Tekirdağspor 56. dakikada Birol Öztürk’ün harika kafa golüyle karşılaşmada öne geçti. Gelen golün şokunu üzerinden atmaya çalışan Kapaklı Sitespor geliştirdiği ataklarda bir türlü beraberlik golünü bulamadı. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Tekirdağspor’un tek gollü üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu sonuçla birlikte Tekirdağspor puanını 70 yaparken, ilk iki yolunda ağır bir yara alan Kapaklı Sitespor ise 56 puanda kaldı. 


Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10