Kapaklılı sporculardan Boks il seçmelerinde büyük başarı

Önceki gün Namık Kemal Spor Kompleksinde düzenlenen liseler arası gençler ve yıldızlar Tekirdağ İl seçmelerinde Kapaklılı sporcular büyük başarı elde etti.

24.04.2024 12:26:00 0
Kapaklılı sporculardan Boks il seçmelerinde büyük başarı

Turnuvada Kapaklılı sporcular 6 birincilik, 5 ikincilik ve bir üçüncülük alarak Düzce, Bayburt ve Muğla’da düzenlenecek Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı. 

 

22 Nisan Pazartesi günü Namık Kemal Spor Kompleksinde düzenlenen Liseler ve Yıldızlar Tekirdağ Boks İl seçmelerinde bir çok sporcu katıldı. 

 

 

12 SPORCU DERECEYE GİRDİ 

 

Turnuvaya katılan Kapaklılı sporculardan Emirhan Kalay, Ertuğrul Çelik, Hilmican Gencer, Dilara Çavdar, Irmak Çetinkaya, Nursima Yılmaz tüm rakiplerini mağlup ederek şampiyon oldu. Diğer sporculardan Nisanur Karagöz, Halil Özben, Azad Özkan, Barış Çapkın, Harun Enes Çoşar ikinci olurken, Damla Gençtürk ise üçüncü oldu. 

 

 

 BAŞARILAR DİLEDİ 

 

Türkiye Boks Federasyonu Tekirdağ İl Temsilcisi ve Kapaklı Spor Boks Antrenörü Sedat Yaka, “ Turnuvada büyük mücadele örneği ortaya koyan sporcularımızı kutluyorum. Turnuvada altı birincilik, beş ikincilik ve bir üçüncülük elde ettik. Büyük başarı elde eden sporcularımızın hepsini kutluyorum. Önümüzdeki aylarda Düzce, Bayburt, Muğla’da düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonalarına katılım hakkı kazanan öğrencilerimizi ve tüm gençlerimizi tebrik eder, başarılar diliyorum” dedi. 

 

 

Haber/Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10