Keşanspor deplasmanda Sarayspor’u mağlup etti

TFF Bölgesel Amatör Lig 2.grupta 29.hafta karşılaşmasında Sarayspor 1953 evinde Keşanspor’u ağırladı.

Tekirdağ 7.05.2024 16:50:00 0
Keşanspor deplasmanda Sarayspor’u mağlup etti

Saray Sahası’nda Pazar günü oynanan karşılaşmayı Alperen Aksu yönetirken, yardımcılıklarını ise Mertcan Tezcan, Hümeyra Seven yaptı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Ferhat, Murat, Yakup, Mert, Berat, Enes, Ramazan, Nevzat, Metin, Umut, Ferhat Aras kadrosu ile çıkarken, Keşanspor ise Yusuf, Sadullah, Mustafa, Emre Aydın, Ergün  , Altunay, Mushap, Eser, Eren, Umut, Ramazan kadrosu ile çıktı. 

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI 

 

Güzel bir havada oynanan karşılaşmaya her iki takımda üç puan parolası ile çıkarken, ilerleyen bölümlere doğru oyunda hakimiyeti eline alan Keşanspor 23’üncü dakikada Ramazan’ın golüyle karşılaşmada öne geçti. İlk devrenin ilerleyen bölümlerinde beraberlik için yüklenen Sarayspor 1953 43’üncü dakikada Nevzat ile beraberlik sayısını buldu. Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan başka gol çıkmadı ve ilk devre 1-1’lik eşitlikle tamamlandı.

 

 

KEŞANSPOR GALİBİYETLE AYRILDI 

 

İkinci devreye ilk devrede olduğu gibi hızlı bir giriş yapan konuk ekip Keşanspor 47’inci dakikada Ramazan’ın attığı golle karşılaşmada bir kez daha öne geçti. Gol düellosuna sahne olan karşılaşmanın 56’ıncı dakikasında Sarayspor Murat ile beraberlik golünü buldu. Çekişmenin devam ettiği karşılaşmada 69’uncu dakikada bu kez sahneye çıkan Batuhan Keşanspor’u üçüncü kez öne geçirdi. Kalan dakikalarda ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Keşanspor’un üstünlüğü ile sonuçlandı. Keşanspor bu galibiyetle puanını 36 yaparken, Sarayspor 1953 ise 21 puanda kaldı.

 

Haber/Semih SARMA


0282 747 65 10