Lise öğrencilerinden Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümüne özel konser

Tekirdağ Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Polis Teşkilatı’nın 179’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısıyla konser düzenlendi.

18.04.2024 10:52:00 0
Lise öğrencilerinden Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümüne özel konser

Davetlilere unutulmaz bir gece yaşatan lise öğretmenleri ve öğrencileri gecede kulakların pasını sildi. 

 

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen konsere; Tekirdağ İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık ve İl Emniyet Müdür Yardımcıları, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Şube Müdürleri, birim amirleri, emniyet teşkilatı, Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri katıldı. 

 

 

UNUTULMAZ BİR AKŞAM YAŞATTILAR 

 

Program Çarşamba günü saat 19.00’da kokteyl ile başladı. Daha sonra saat 20.00’da sahne alan Yahya Kemal Beyatlı Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri seslendirdikleri birbirinden güzel şarkılarla davetlilere unutulmaz bir akşam yaşattı. 

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Konserin ardından günün anısına öğretmen ve öğrencilere çiçek ve hediyeler takdim eden İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, “Teşkilatımızın kuruluşunun 179. yıl dönümü münasebetiyle, bizlere kıymetli anlar yaşatan gençlerimize, değerli öğretmenlerimize teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. 

 

 

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10