Malkara’nın kırsal mahallelerinde toplu taşıma hizmeti başladı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Malkara’nın kırsal mahalleleri için toplu taşıma hizmetini başlattı.

Malkara 4.12.2023 13:22:00 0
Malkara’nın kırsal mahallelerinde toplu taşıma hizmeti başladı

 

TEKULAŞ’a bağlı otobüs şoförlerini ilk görevlerine uğurlayan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Kırsal mahallelerde hizmet verecek olan hatlarımızın halkımız için hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
 


Sabahın erken saatlerinde Malkara’ya giden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, TEKULAŞ’a bağlı 57-58-59-60 No’lu hatlarda çalışacak şoförleri ilk görevlerine uğurladı. 

 


HER PAZARTESİ VATANDAŞLARIN HİZMETİNDE OLACAK 


Toplu taşıma araçlarının her hafta pazartesi günü Malkara’nın kırsal mahallelerinde vatandaşların hizmetinde olacağını dile getiren yetkililer, “Vatandaşlarımız hatlarla ilgili saat, güzergâh ve tarife bilgilerine www.tekulas.com.tr internet adresinden ulaşabilirler” dedi. 


HAYIRLI OLSUN 


Önemli bir hizmeti daha hayata geçirdikleri için duyduğu memnuniyeti ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak toplu taşımanın önemini biliyor ve vatandaşlarımıza kaliteli ve güvenli bir toplu ulaşım hizmeti vermek için önemli çalışmalar yapıyoruz. 

 

Bu kapsamda Malkara ilçemizin kırsal mahallelerinde faaliyet gösterecek hatlarımızı da vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Kırsal mahallelerde hizmet verecek olan hatlarımızın halkımız için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı. 


Haber / Gülay YİĞİT SEZEN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10