Mutlu Çocuklar Durağı'nda 23 Nisan coşkusu

Çerkezköy Cumhuriyet Mahallesi’nde 3-6 yaş arası çocuklara yönelik hizmet verecek olan Mutlu Çocuklar Durağı Anaokulu'nda 23 Nisan etkinliği gerçekleştirildi.

19.04.2024 10:53:00 0
Mutlu Çocuklar Durağı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı çocuklara armağan edişinin yıldönümü Cumhuriyet Mahallesi Ebru Sokak'ta 2024 yılında faaliyetlerine başlayan Mutlu Çocuklar Durağı Anaokulu'nda coşkulu bir şekilde kutlandı. Okul bahçesinde gerçekleştirilen programa Okulun Kurucu Müdürü Melek Altunsoy, Okul Müdürü Özlem Dönmez, öğretmenler, veliler katıldı. 

 

BÜYÜK BEĞENİ İLE İZLENDİLER 

 

Mutlu Çocuklar Durağı Anaokulu 3-6 yaş öğrencilerinin öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları birbirinden renkli gösteri ve şovlarla kendilerini izlemeye gelen ailelerini adeta mest ettiler. Minik öğrenciler gösterileri sırasında büyük alkış alırken, veliler çocuklarının oyunlarını cep telefonlarına kayıt ederek günü ölümsüzleştirdiler. 

 

2024 YILI BAŞINDA HİZMETE AÇILDIK 

 

Etkinlikte konuşan Mutlu Çocuklar Durağı Kurucu Müdürü Melek Altunsoy; “Cumhuriyet Mahallesi Ebru Sokak F blok 19/1A adresinde işletmeye açılan anaokulumuzda tüm çocuklara kendi çocuklarımız gibi hizmet vermek amacıyla faaliyetlerimize başladık. 2022 yılında yapımına başlayan okulumuz 2024 yılının başında hizmete başladı. 120 öğrenci kapasiteli okulumuzda 6 sınıfımız bulunuyor. İkinci dönem açıldığımız için ilk etapta 30'a yakın öğrencimizin kaydını aldık. Milli Eğitim Bakanlığının tüm prosedürlerini de yerine getirip alanında deneyimli öğretmenlerimizle faaliyetimize başladık" dedi. 

 

 

BU SEVİNCİ HEP BİRLİKTE YAŞIYORUZ 

 

Tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutlayan Altunsoy, "Bugünde açık havada ilk etkinliğimizi gerçekleştiriyoruz. Milli birlik ve beraberlik duygusu ile güçlenen milli irademizin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışının yıldönümü ile büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün yarınlarımızın teminatı çocuklarımıza armağan ettiği Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını coşku ile kutluyor, bu sevinci hep birlikte yaşıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk, demokratik, laik ve çağdaş Türkiye Cumhuriyetinin yaşatılmasında, çağdaş uygarlık seviyesinin aşılmasında, geleceğimizin teminatı ve milletimizin en değerli varlığı olarak gördüğü çocuklarımıza, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını armağan ederek onlara duyduğu güveni, sevgiyi ve verdiği önemi göstermiştir. Dünyada çocuklara armağan edilen ilk ve tek bayramın sahibi olan çocuklarımızın bu sorumluluğun bilinci ile hareket ederek çalışacaklarına, cumhuriyetimizin temel değerlerine sahip çıkarak yaşatacaklarına, Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı kalacaklarına, aklın ve bilimin yol göstericiliğinden ayrılmadan elde edecekleri büyük ve önemli başarılarla aydınlık yarınlarımızın mimarları olacağına inancımız sonsuzdur" dedi. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10