Öğrencilerin projeleri fuarda sergilendi

Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezi tarafından öğrencilere ait 13 farklı projenin yer aldığı fuarın açılışı gerçekleştirildi.

8.05.2024 14:25:00 0
Öğrencilerin projeleri fuarda sergilendi

Kapaklı Bilim Sanat Merkezinde eğitime devam eden 72 üstün yetenekli ilkokul, ortaokul ve lise öğrencileri TEKNOFEST, TÜBİTAK, e-Twinning gibi ulusal yarışmalara katılım sağlıyor.

 

PROJELER YAKINDAN İNCELENDİ 

 

Bu kapsamda Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarının açılışı yapılarak öğrencilerin yaptığı yenilenebilir enerjiden, su altı ekosistemlerine kadar 13 farklı proje yakından incelendi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Bayram Çoğu, “Kapaklı Bilsem olarak TÜBİTAK 4006 Fuarını düzenledik. Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Halil Vardı merkezimizi ziyaret ederek fuarımızın açılışını gerçekleştirdi. Başta öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerimiz olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ederiz. Ayrıca destekleriyle yanımızda olan Kapaklı Ortaokuluna da ayrıca teşekkür ederiz” dedi. 

 

TEBRİK ETTİ 

 

Projelerde emeği geçenleri tebrik eden Kapaklı İlçe Mili Eğitim Müdürü Halil Vardı, “Fuarda emeği geçen proje yürütücülerimizi, danışman öğretmenlerimizi, öğrencilerimizi, Kapaklı Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Bayram Çoğu'yu ve idarecilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dilerim” ifadelerini kullandı. 

 

 

Haber / Semih SARMA 


0282 747 65 10