Polisleri yaralayan şüphelilerden 1’i tutuklandı

Çorlu’da önceki akşam silahlı bir olaya karıştıktan sonra Çerkezköy’de kendilerini durdurmaya çalışan polis aracına çarparak iki polisi yaralayan araçta bulunan beş şüpheli gözaltına alınmıştı.

Çerkezköy 17.04.2024 15:40:00 0
Polisleri yaralayan şüphelilerden 1’i tutuklandı

Çorlu’da önceki akşam silahlı bir olaya karışan 50 LC 316 plakalı kamyonetle olay yerinden kaçan 5 zanlı, Çerkezköy’de polisin duyarlılığı sayesinde yakalanmıştı. Çorlu İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün ihbarını dikkate alan Çerkezköy polisi, aracı Tepe mevkiinde fark etmiş, yaşanan kovalamaca sonrası kaçan araç Atatürk Viyadüğü üstünde barikat kuran polis aracına ve aracın yanında bulunan polislere çarpmıştı. Olayda iki polis memuru yaralanırken, kaçan araç ise Kaymakamlık önündeki ağaca çarparak durabilmişti. Kazada yaralanan polis memurları Ahmet K., Burakcan Ç. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta bulunan Emirhan Fidangül., Emircan Fidangül, Dindar Kiracı ve Hamide Kıymaz polis tarafından gözaltına alınırken, kamyoneti kullanan, 5 ayrı suçtan aranması bulunan Çorlu’daki silahlı yaralama olayının faili Cem Akkaya da Çerkezköy polisi tarafından gözaltına alınmıştı. 

 

 

 

BİR ŞÜPHELİ TUTUKLANDI 

 

Beş şüpheli ifadeleri alınmak üzere Gazi Polis Merkezine götürülürken, detaylı arama yapılan kamyonette ise bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilmişti. Emniyetteki işlemlerinin ardından Çerkezköy Adliyesine sevk edilen E.F, E.F, D.K. ve H.K serbest bırakılırken, beş suçtan aranması olan Cem Akkaya ise tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10