Sarıkurt, seçim çalışmalarını sürdürüyor

31 Mart Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Seçimlerine kısa bir süre kala halkla buluşmaya devam eden Çorlu Belediye Başkanı ve CHP Çorlu Belediye Başkan Adayı Ahmet Sarıkurt, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Çorlu 19.03.2024 15:17:00 0
Sarıkurt, seçim çalışmalarını sürdürüyor

CHP Tekirdağ Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun ve Nurten Yontar, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve meclis üyesi adayları da seçim çalışmalarına katılarak Başkan Sarıkurt’a destek verdiler.

 

“YAPACAKLARIMIZI AKTARDIM”

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Sarıkurt, “Öncelikle katıldığım tüm canlı yayın programlarında ve röportajlardaki samimiyetleri için tüm basın mensuplarımıza teşekkür ederim. Çorlu’muzu çok iyi tanıdığım ve bildiğim için yöneltilen her soruya rahatlıkla cevap vererek kentimizin geleceği için yapacaklarımızı aktardım” dedi. Derneklerle de bir araya gelen Başkan Sarıkurt, Balkan Göçmenleri İktisadi, Sosyal, Kültürel Araştırma ve Yardımlaşma Derneği (BİSADER) Başkanı Ceyhan Garip ve yönetimi, Çorlu Kilikadılılar Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Bilgin İnceoğlu ve yönetimi, Çorlu Esnaf Girişim Derneği Başkanı Atilla Demir ve yönetimi ile Çorluspor Lokali’ni ziyaret ederek gelecek dönem Çorlu için planladığı projeleri anlattı. Sarıkurt, “Misafirperverlikleri için her bir derneğimize ve kıymetli üyelerine teşekkür ediyorum. Çorluspor sevdalıları ile bir araya gelmekten ayrıca mutluluk duydum.” sözlerine yer verdi.

 

 

“ÇORLU’YU ÖRNEK BİR KENT HALİNE DÖNÜŞTÜRECEĞİZ”

 

Seçim çalışmaları kapsamında Çobançeşme Mahallesi, Kemalettin Mahallesi, Muhittin Mahallesi, Önerler Mahallesi, Reşadiye Mahallesi, Şeyhsinan Mahallesi ve Zafer Mahallesi sınırları içerisinde yer alan Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Bulvarı, Mandıracı Caddesi, Fabrika Sokak, Cumhuriyet Parkı ve Çorlu Oto Center başta olmak üzere, çok sayıda adreste esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Sarıkurt yaptığı açıklamada, “Çorlu'muzun her bulvarında, caddesinde ve sokağında hemşehrilerimizle buluşmaya devam ediyoruz... Esnafımızı, sokaktaki vatandaşımızı, kadınlarımızı, yaş almış büyüklerimizi, gençlerimizi ve çocuklarımızı can kulağıyla dinliyorum. Bir araya geldiğimiz kıymetli hemşehrilerimle bol bol sohbet ederken bir yandan da Çorlu’muz için gelecek dönem hayata geçirmeyi planladığım çalışmaları anlatıyorum. Beni ve yol arkadaşlarımı sevgiyle sarılıp kucaklayan, kalpten selamlayan güzel hemşehrilerim; sevginiz, saygınız, sımsıcak gülümsemeleriniz için hepinize çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Bu kenti hep birlikte sevgiyle daha da güzelleştirmek ve örnek bir kent hâline dönüştürmek için sizlere söz veriyorum” dedi.

 

“ÇORLU’YU GELECEĞE TAŞIYACAĞIZ” 

 

Bir yandan esnaflarla bir araya gelen Başkan Sarıkurt bir yandan da düzenlediği mahalle buluşmalarıyla vatandaşlarla bir araya geliyor. Şeyhsinan Mahallesi Karanfil Kıraathanesi ve Reşadiye Mahallesi Hedef Kıraathanesi’nde vatandaşlarla buluşan Sarıkurt, “Gücümü sizlerden alıyorum, iyi ki varsınız… Halkın başkanı olarak her zamanki gibi halkımızın yanındayım. Çorlu’muzun güzel insanları, birlik ve beraberliğimiz daim olsun. Hep birlikte el ele, omuz omuza Çorlu’muzu geleceğe taşıyacağız” dedi. 

 

“İYİ Kİ VARSINIZ”

 

Çocukların başkanı olmaktan gurur duyduğunun altını çizen Başkan Sarıkurt, “Gerçekleştirdiğimiz ziyaretlerde beni heyecanla karşılayan sevgili çocuklarımıza ve gençlerimize ve tüm hemşehrilerime gönülden teşekkür ediyorum. Çorlu’muz için yapacaklarımızın devamı var! Sevginiz ve desteğiniz çok kıymetli. Çorlu halkının başkanı olmak çok gurur verici.  İyi ki varsınız!” dedi. Günlük programına ev ziyaretlerini de ekleyen Ahmet Sarıkurt, Cumhuriyet Mahallesi’nde Sulakçı ailesi, Nusratiye Mahallesi’nde Aksoy ailesi ile Gökgül ailesi ve Reşadiye Mahallesi’nde Kuş ailesine konuk oldu. 

 

 

Haber / Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10