Süleymanpaşalı üniversite adaylarına Paşa Kart desteği

Süleymanpaşa Belediyesi, üniversiteye hazırlanan lise son sınıf öğrencilerine yönelik olarak geçtiğimiz yıllarda uyguladığı Paşa Kart projesini sürdürüyor.

Süleymanpaşa 1.03.2024 17:23:00 0
Süleymanpaşalı üniversite adaylarına Paşa Kart desteği

 

Belediye Süleymanpaşa’daki liselerde paşa öğrenci kart dağıtımı da başladı. 

İçinde aylık 5 GB internet ve Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi Paşa Kafe’de geçerli olmak üzere, aylık 250 TL yüklü olan Paşa Kartlar, bu yıl da Süleymanpaşa’da yaşayan 12. Sınıf öğrencilerine dağıtılmaya başlandı. Paşa Kart sahibi lise son sınıf öğrencilerinin kartlarını ise Haziran ayı sonuna kadar kullanabilecekleri kaydedildi. Süleymanpaşa Belediyesi tarafından hazırlanan Paşa Öğrenci Kart ile öğrenciler Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’nde derslerine çalışırken burada bulunan Paşa Kafe’de sunulan hizmetlerden yararlanabilecek. 

 


BAŞKAN UZUNLAR DAĞITIYOR 


Süleymanpaşa Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ve Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün desteğiyle gerçekleştirilen projede; öğrencilere Paşa Kartları okulları tek tek ziyaret eden Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar bizzat teslim ediyor. 


“ÖĞRENCİLERİMİZİN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ”


Süleymanpaşa Belediye Başkanı Hüseyin Uzunlar, “Üniversite sınavlarına hazırlanan lise son öğrencilerimize yönelik hazırladığımız, Paşa Kafe hizmetlerinden ücretsiz faydalanabilecekleri ve internet paketinin yer aldığı Paşa Öğrenci Kartlarının dağıtımına okullarımızda başladık. Gençlerimizin eğitim hayatına destek vermek amacıyla hayata geçirdiğimiz projede, aylık 5 GB internet paketinin bulunduğu kartlarla, öğrencilerimiz Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezi’ndeki kütüphane ziyaretleri esnasında, Paşa Kafe’nin 250 TL’ye kadar olan Çay ve Simit ikramlarından da faydalanabilecek; arkadaşları ve sevdikleriyle paylaşabilecek. Gençlerimizin her daim yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm öğrencilerimize Paşa Öğrenci Kartlarını iyi günlerde kullanmalarını diliyor, sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarı dolu günler diliyorum,” diye konuştu.


Haber/Semih SARMA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10