Zümbül’den boykot çağrısına sert tepki

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül yaptığı açıklamada sosyal medyada çok sayıda vatandaş tarafından paylaşılan 20-21 Nisan günleri kafe ve restoranlara gitmeyerek fahiş yemek fiyatlarını boykot kampanyas

19.04.2024 15:11:00 0
Zümbül’den boykot çağrısına sert tepki

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Erkan Zümbül, sosyal medyada başlatılan lokanta ve kafeler için iki günlük boykot çağrısına sert tepki gösterdi.

 

ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ 

 

Zümbül yaptığı açıklamada, “ Son günlerde bir kısım sosyal medya hesapları üzerinden yapılan 20-21 Nisan tarihlerinde lokanta ve kafeterya esnafımıza yapılan haksız boykot çağrısına karşı olduğumu belirtir ve sonuna kadar esnafımızın yanında olduğumu bildiriyorum. Bu günün şartlarında esnafımız ayakta durmaya çalışmaktadır. Ticaret Bakanlığı’nın belirtmiş olduğu tarifeler her lokantada ve kafelerde bulunmaktadır. Vatandaşlarımız bunları görüp inceliyorlar. Herkesin haklılık tarafı vardır. Esnafımızın kira, stopaj, vergi, çalıştırdığı eleman giderlerine göre hesapları vardır. Ona göre evine çoluğuna çocuğuna ekmek götürmek için gecesini gündüzüne katarak hizmet etmektedir. Kimse esnafımızın alın terini boykot edemez. Bu boykot çağrısını yapan bir takım kimseleri kınıyorum” diye konuştu. 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10