Velilerden, okula destek çayı

Gazi Osman Paşa İlköğretim Okul Aile Birliği tarafından okul yararına çay düzenlendi. Beylice Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinlikte konuşan okul müdürü Halit Ercan, ikinci dönemde okulda akıll?

Çerkezköy 16.01.2012 19:04:00 0
Velilerden, okula destek çayı
Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği tarafından okul yararına çay partisi düzenlendi.
Önceki gün saat 13.00’da Beylice Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğe Gazi Osman Paşa İlköğretim Okulu Müdürü Halit Ercan, öğretmenler, okul aile birliği üyeleri, veliler ve davetliler katıldı. Etkinlikte konuşan Okul Müdürü Halit Ercan, okulun en temiz okullara verilen beyaz bayrağı, modern sınıfları ve yaşama alanları ile ilçede en önde olan okullardan biri olduğunu belirterek, “Bu etkinliği düzenlemekteki amacımız akıllı tahtası olmayan 2,3,4 ve 5. sınıflarımıza sekiz adet akıllı tahta almaktı. Sizlerin sayesinde de ikinci dönem bu amacımızı gerçekleştireceğiz. İkinci dönem okulumuzda akıllı tahtası olmayan sınıf kalmayacak” dedi.
 
ERTEM’DEN OKULA DESTEK
İkinci dönem okulda 2 yeni öğretmenin daha göreve başlayacağını belirten Halit Ercan, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in de okula bir akıllı tahta sözü verdiğini ifade ederek kendisine teşekkür etti. Okul Aile Birliği Başkanı Hatice Bağtaş da etkinlikten elde edilecek gelirle okulun akıllı tahta ihtiyaçlarının giderileceğini belirterek etkinliğe katılan herkese teşekkür etti. Velilerin evlerinden getirdikleri yiyeceklerin ikram edildiği etkinlikte, davetliler, müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Çekilişin de yapıldığı çay partisinde çekiliş sonucu çeşitli hediyeler de dağıtıldı.

Çerkezköy Haber / Sedat KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10