“Talep olursa yeni kurslar açacağız”

Çerkezköy Halk Eğitim Merkezi ve Veliköy Belediyesi tarafından beldede düzenlenen el sanatları, İngilizce ve bilgisayar kursları ilgi görüyor.

Çerkezköy 17.01.2012 19:12:00 0
“Talep olursa yeni kurslar açacağız”
ÖĞRENMENİN YAŞI YOK
Devam eden kursları ziyaret eden Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir; insanın doğası gereği öğrenme arayışında olan bir varlık olduğunu belirterek “Öğrenmenin yaşı yoktur. Sosyal belediyecilik anlayışı ile halkımıza hizmet etmek bizlerin asli görevidir. Vatandaşlarımızdan bizlere gelen talepleri Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğüne ilettik. Talepler doğrultusunda bu üç kursumuzu halkımızın hizmetine sunduk” dedi.
 
VELİKÖY HIZLA BÜYÜYEN BİR SANAYİ KENTİ
El sanatları ve bilgisayar kurslarına talep artarken, yabancı dil kursunda ise hafta içi katılımın azaldığını ve hafta sonu daha fazla katılım olduğunu belirten Başkan Belindir, “Bunun temel nedeni ise İngilizce kursumuza gelen kursiyerlerin hafta içi etüt, hafta sonunda ise normal kurs müfredatına uyumlu olarak devam etmeleridir. Ancak hafta içi etüt şeklinde devam eden kursun öğrencilerimizin okullarında yapılan sınavlarına olumlu katkılar sağladığı kanaatindeyiz” ifadesini kullandı. Talep olması durumunda farklı kurslar açmak için girişimlerinin devam edeceğini belirten Belindir, “Veliköy hızla büyüyen bir sanayi kenti. Bunun için nitelikli insanlara ihtiyaç var. Bu kurslarımız ile bölgemiz halkına yeni ufuklar açmanın arayışındayız” dedi.

Çerkezköy Haber / Tuncay AKTAŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10