Kızılpınar Belediyespor’dan bir düzine gol

Tekirdağ 1.Amatör Küme B Grubu’nda Ulaş Belediyespor ile müthiş bir şampiyonluk yarışı yaşayan Kızılpınar Belediyespor deplasmanda Büyükyoncalıspor ile karşı karşıya geldi. 10 kişi ile

17.01.2012 19:52:00 0
Kızılpınar Belediyespor’dan bir düzine gol
Tekirdağ 1.Amatör küme B grubunda Kızılpınar Belediyespor Saray deplasmanında Büyük Yoncalıspor'u 12-0 mağlup etti.
 
KIZILPINAR GOLÜ ERKEN BULDU
Büyük Yoncalı sahasınının futbola elverişsiz olması nedeniyle Saray'da oynanan karşılaşmaya konuk ekip Kızılpınar Belediyespor etkili başladı. Maça fırtına gibi başlayan Kızılpınar Belediyespor 5.dakikada Kadir’in müthiş volesi ile karşılaşmada öne geçti. Eksik rakibi karşısında öne geçen Kızılpınar Belediyespor ikinci gol için rakip kaleye yüklendi. Ev sahibi ekip Büyükyoncalıspor ise rakibi karşısında varlık gösteremedi. Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Abuzer ve Kadir ile goller bulan Kızılpınar Belediyespor farkı üçe çıkardı.
 
İLK DEVREDEN DÖRT GOL ÇIKTI
Farkı üçe çıkaran Kızılpınar Belediyespor rakibi karşısında daha rahat mücadele sergiledi. ilk devrenin son bölümlerine doğru ise Kızılpınar Belediyespor aradaki farkı açmak için mücadele etti. Büyükyoncalıspor ise temsilcimiz karşısında tutunamadı. Kontra ataklarla gol arayan ev sahibi ekip bu istediğini de gerçekleştiremedi. 40.dakikada Ufuk ile bir gol daha bulan Kızılpınar Belediyespor karşılaşmanın ilk devresini 4-0 önde tamamladı.
 
GOL ŞOV YAPTI
İlk devre bulduğu dört golle maçı koparan Kızılpınar Belediyespor ikinci devre genç oyuncularına yer verdi. İkinci devrenin ilk dakikalarında genç oyuncusu Murat Dağlıoğulları ve Kadir’in ayağından bulduğu gollerle Kızılpınar Belediyespor farkı altıya çıkardı. Oyunun ilerleyen dakikalarına doğru Kızılpınar Belediyespor ataklarını sürdürdü. Büyükyoncalıspor kontra ataklarla en azından farkı azaltmak için mücadele etti. Kızılpınar Belediyespor’un her beş dakikaya bir gol sığdırdığı dakikalarda Murat, Ufuk ve Bahadır ile bulduğu üst üste gollerle skoru 10-0 yaptı.
 
PUANINI 30 YAPTI

Rakibi karşısında gol olup yağan Kızılpınar Belediyespor 80.dakikada Murat’ın ayağından ve 85.dakikada Yunus’un kafasından  bir gol bularak skoru 12-0 yaptı.Müsabakanın son dakikalarında gelişen ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Kızılpınar Belediyespor’un 12-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Kızılpınar Belediyespor elde ettiği galibiyet ile puanını 30 yaparak lider Ulaş Belediyespor’u takibini sürdürürken, Büyükyoncalıspor ise 13 puanda kaldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10