Sitespor devreyi mağlubiyet ile tamamladı 1-2

Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele eden Sitespor cezası nedeniyle Tekirdağ 13 Kasım Sahası’nda Çorluspor’u konuk etti. Rakibi karşısında etkili bir oyun ortaya koyamayan Sitespor karşılaşmadan 2-1 ma

18.01.2012 20:11:00 0
 Sitespor devreyi mağlubiyet ile tamamladı 1-2
Sitespor Tekirdağ Süper Amatör Lig dokuzuncu hafta karşılaşmasında karşı karşıya geldiği Çorluspor karşısında istediğini elde edemedi.
 
İLK GOL ÇORLUSPOR’DAN GELDİ
Malkara 13 Kasım Sahası’nda Pazar günü saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı Okan Dereli,Zafer Demirel ve Taşkın Çoklu hakem üçlüsü yönetti. Karşılaşmanın başlaması ile birlikte Sitespor Çorluspor karşısında baskılı bir oyun sergiledi. Çorluspor ise Sitespor karşısında kontrollü bir futbol sergiledi. Karşılaşmanın ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı.İlerleyen dakikalara doğru her iki ekipte açık futbol sergiledi. 
 
SİTESPOR BASTIRDI
İlk dakikalarda ki Sitespor’un ataklarında atak yapmayan Çorluspor ilerleyen dakikalarda geliştirdiği organize atakta golü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde yaşanan karambolde karşılaşmanın hakemi beyaz noktayı gösterdi. Topun başına geçen Özer düzgün vuruşla topu ağlara göndererek Çorluspor’u öne geçirdi. Golün ardından Sitespor beraberlik golünü bulabilmek için büyük bir mücadele sergiledi. Sağlı sollu ataklarla rakip yer alana oyunu yıkan Sitespor rakibi karşısında istediği pozisyonları bulmakta oldukça zorlandı. Önde olmanın verdiği avantaj ile daha rahat bir oyun ortaya koyan Çorluspor bir yandan da aradaki farkı açmak için kontra ataklarla Sitespor kalesine yüklendi.
 
SİTESPOR OLCAY İLE GOLÜ BULDU
İlk devrenin ortalarına doğru Sitespor beraberlik için ataklarını sıklaştırdı. Karşılaşmanın 30.dakikasında Sitespor Olcay ile skoru eşitledi. Sol kanattan ani atakla çıkan Sitespor’da ceza sahası içine giren Olcay şık bir vuruşla topu ağlara göndererek Sitespor’un beraberlik sayısını kaydetti. Karşılaşmada beraberliğin gelmesi ile birlikte heyecanda giderek arttı.
Kalan dakikalar içerisinde her iki tarafta galibiyeti yakalamak için büyük bir mücadele örneği sergiledi.
 
ÇORLUSPOR İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI
Rakibi karşısında kontra ataklarla ikinci golü arayan Çorluspor bulduğu golle tekrar öne geçti. Sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta Sitespor defansının uzaklaştıramadığı topa son olarak dokunan Özgür Çorluspor’u 2-1 öne geçirdi. İlk devrenin son dakikalarında gelen mağlubiyet golünün ardından büyük şok yaşayan Sitespor kontrolünü tamamen kaybetti. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca ilk devre konuk ekip Çorluspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.
 
7 PUANDA KALDI
Karşılaşmanın ilk devresini mağlup kapatan Sitespor ikinci devre beraberlik mücadelesi verirken, konuk ekip ise Sitespor’un üstüne geldiği dakikalarda farkı ikiye çıkarmak için yüklendi. Erdoğan ve Olcay ile mutlak pozisyonlardan yararlanamayan Sitespor istediği beraberlik golünü bulamadı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Çorluspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Sitespor bu mağlubiyet ile ilk devreyi yedi puanla tamamlarken, Çorluspor ise puanını 13 yaptı.
 

0282 726 91 91
0282 747 65 10