Avukat Dağlı için veda töreni

Yıllardır Çerkezköy Belediyesi’nde Kurum Avukatı olarak görev yapan Mehmet Dağlı için dün saat 15.00’da veda töreni düzenlendi. Çerkezköy vatandaşı adına hizmetlerinden ötürü Mehmet

Çerkezköy 19.01.2012 08:52:00 0
Avukat Dağlı için veda töreni
Çerkezköy Belediyesi’ndeki görevi sona eren Avukat Mehmet Dağlı için dün saat 15.00’da Belediye Binası’nda bir veda töreni düzenlendi.
‘RADİKAL DEĞİŞİKLİKLER YAŞAYACAKSIN’
Avukat Mehmet Dağlı’ya bundan sonraki çalışma hayatında başarılar dileyen Belediye Başkanı Ali Ertem, yaptığı hizmetlerden ötürü Mehmet Dağlı’ya tüm Çerkezköy halkı adına teşekkür ederek bir plaket verdi. Farklı bir şehirde farklı bir görevde çalışacak olan Mehmet Dağlı’nın önünde zor bir süreç olduğunu belirten Başkan Ertem, “İçinde bulunduğun durum radikal değişiklikler gerektiren bir durum. Çevren, ortamın, arkadaşların değişecek. Fakat inanıyorum ki tüm bunların üstesinden gelerek başarılı bir şekilde görevini yürüteceksin” dedi.
 
‘İLK 6 AY İSTİFAYI DÜŞÜNDÜM’
Göreve ilk başladığı tarihlerde ilk 6 ay içinde istifa etmeyi düşündüğünü söyleyen Mehmet Dağlı, “Yabancı bir ortama gelmiştim. İlk iş tecrübemdi. 1 yıl kalır sonra giderim diye düşünüyordum fakat tam 11 yıl burada görev yaptım. Şimdi ise ayrılmak zorunda olduğum için bir yandan üzülüyorum bir yandan da istediğim işi yapabilme şansını yakaladığım için seviniyorum” dedi.
 
‘PERSONELİNİZİ SIKMIYORSUNUZ’
Çerkezköy Belediyesi’nde görev aldığı süre içerisinde 2 dönemdir Ali Ertem ile çalışma şansı bulduğunu söyleyen Mehmet Dağlı, “Bir belediye başkanı nasıl çalışması gerekiyorsa öyle çalışıyorsunuz. Personelinizi sıkmıyorsunuz. Bir insan çok iyi bir personel ya da görev adamı olabilir fakat herkes iyi bir idareci olamaz. Bu bakımdan sizin tam anlamıyla çok iyi bir idareci, çok iyi bir belediye başkanısınız” dedi.
 
‘ASIL BAŞARI PERSONELE AİTTİR’
Kendi mesleki hayatından ve tecrübelerinden örnekler veren Başkan Ertem de, bir işin başarısının arkasında gerçek anlamda o işi yapan personelin bulunduğunu ifade etti.
 
HERKESLE VEDALAŞTI
Avukat Mehmet Dağlı için düzenlenen veda törenine, Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’in yanı sıra Yazı İşleri Müdürü Esengül Güven, Mali Hizmetler Müdürü Mustafa Gümüş, Fen İşleri Müdürü Kemal Gümüş, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü İlhan Hacıoğlu, Destek Hizmetler Müdürü Nevzat Kumru ile Su ve Kanalizasyon Müdürü Faruk Şen de katıldı. Avukat Mehmet Dağlı veda töreninin ardından belediyede çalışan tüm personelle tek tek vedalaştı.
Haber / Ahmet KARDEŞ

0282 726 91 91
0282 747 65 10