Polis aracı şarampole yuvarlandı

Hafta sonu yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav kağıtlarını İstanbul’dan Tekirdağ’a taşıyan otomobilde görevli iki sivil polis memuru, şerit ihlali yapan traktöre çarpmamak i

Çerkezköy 20.01.2012 20:41:00 0
Polis aracı şarampole yuvarlandı
Tekirdağ'da kontrolden çıkan polis otomobili şarampole yuvarlandı. Kazada araçta bulunan iki polis memuru yaralandı.
TRAKTÖRE ÇARPMADI ŞARAMPOLDEN YUVARLANDI
Salat Kavşağı Mevkii'nde saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazada iki sivil polis memuru yaralandı. Hafta sonu yapılacak olan Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınavı için İstanbul'dan Tekirdağ'a sınav kağıtlarını taşıyan otomobile koruma görevi yapan sivil polis memuru 41 yaşındaki İsmail Çakarlar yönetimindeki 59 AT 768 plakalı otomobil, şerit ihlali yapan traktöre çarpmamak için direksiyonu kırınca kontrolden çıktı ve şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Çakarlar ile yanındaki meslektaşı 36 yaşındaki Mustafa Sevgi yaralandı. Yaralı iki polis, ihbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
KAN VERMEYE KOŞTULAR
Tedavi altına alınan sivil polis memurlarından Mustafa Sevgi'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenilirken, diğer polis memuru İsmail Çakarlar'ın sağlık durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Yaralı polis memurlarına kan takviyesi yapılacağı bildirilmesi üzerine çok sayıda polis, hastaneye gelerek meslektaşları için kan verdi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10