Karşıya geçmeye çalışan baba ve oğluna çarptı

Çorlu'da kadın sürücünün kullandığı otomobil, yolun karşısına geçmeye çalışan baba ve 4 yaşındaki oğluna çarptı. Kazada yaralanan 2 kişi ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldÄ

Çerkezköy 22.01.2012 18:44:00 0
Karşıya geçmeye çalışan baba ve oğluna çarptı

Çorlu’da bir aracın karşıdan karşıya geçmeye çalışan yayalara Çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında iki kişi yaralandı.

 

YAYALARA ÇARPTI

 

Çorlu Omurtak Caddesi Atatürk Meydanı istikametinden Cumhuriyet Meydanı istikametine seyir halinde olan R.Ç. idaresindeki 59 ZP 976 plakalı otomobil, görgü tanıklarının verdiği ifadeye göre, yolun karşı tarafına geçmekte olan baba ve oğluna ve ardından da önünde seyreden resmi plakalı polis otosuna çarptı. Kazada, iki aracın arasında kalan 28 yaşındaki baba Mustafa S. ve yanındaki 4 yaşındaki oğlu A.S. yaralandı. Yaralanan ve yaşadığı şok nedeniyle yerde hafif şekilde baygın halde yatan baba Mustafa S.'ye çevredeki vatandaşlar yardımcı oldu. Kaza meydana geldiği gibi ekip otosundan inerek hafif şekilde yaralanan 4 yaşındaki çocuğu kucağına alan polis memuru ise şaşkınlık yaşayan küçük çocuğa şefkat gösterdi.

 

HASTANEYE KALDIRILDI

 

Yaralılar Mustafa S. ve 4 yaşındaki oğlu A.S., olay yerine gelen ambulans ile Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, araç sürücüsü R.Ç. de ifadesi alınmak üzere Çorlu Cumhuriyet Polis Merkezi’ne götürüldü.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10