Çerkezköyspor 3 Çorlu Gençlerbirliğispor 3

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta ikinci devre hafta sonunda oynanan karşılaşmalarla başlarken, temsilcilerimizden Çerkezköyspor ilk devre mağlup olduğu Çorlu Gençlerbirliğispor’a konuk oldu. Müthiş mÃ?

Çerkezköy 23.01.2012 22:24:00 0
Çerkezköyspor 3 Çorlu Gençlerbirliğispor 3
Türkiye Bölgesel Amatör ligi 12 grupta oynanan Çorlu Gençlerbirliğispor ile Çerkezköyspor 3-3 berabere kaldı.
13.30’DA BAŞLADI
Çorlu General Basri Saran Stadyumunda Pazar günü saat 13.30’da başlayan karşılaşmaya ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor Hakan, Emrah, Emre, Niyazi, Özkan, Bekir, Ener, Polat, Atakan, Salih ve Okan ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Çerkezköyspor ise Muzaffer, Ramazan, Hakan, Mesut, Volkan, Süleyman, Fırat, Volkan Pullu, Oğuz, Hüseyin ve Orçun kadrosu ile mücadele etti.
KARŞILAŞMA GOL İLE BAŞLADI
Karşılaşmaya ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor başladı. Atak bir oyun ile başlayan ev sahibi ekip karşılaşmanın 1.dakikasında golü buldu. Okan’ın sol kanattan yaptığı ortayı iyi takip eden Salih Gençlerbirliğispor’u öne geçiren golü attı.Gelen golle birlikte büyük moral bozukluğu yaşayan Çerkezköyspor ilerleyen dakikalarda toparlandı. Beraberlik için yüklenen temsilcimiz Çerkezköyspor karşılaşmanın 9.dakikasında arzuladığı gole kavuştu.
Karşılaşmanın 9. Dakikasında Çorlu Gençlerbiriği defansının yaptığı büyük hatayı iyi değerlendiren ve kaleci Hakan’ın kalesinden çıktığını iyi gören Hüseyin aşırtma vuruşla topu ağlara göndererek skora denge getirdi.
TEMSİLCİMİZ ÖNE GEÇTİ
Karşılaşmada beraberliği yakalayan Çerkezköyspor kalan dakikalarda rakibine karşı etkili bir oyun ortaya koydu. Karşılaşmada öne geçmesine rağmen üstünlüğünü koruyamayan ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor kalan dakikalarda kontra ataklarla etkili olmaya çalıştı. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede ikinci golü arayan Çerkezköyspor 36.dakikada Orçun ile öne geçti. Gelişen organize atakta ceza sahası dışında topla buluşan tecrübeli oyuncu Orçun mükemmel bir vuruşla topu ağlara göndererek Çerkezköyspor’u karşılaşmada ilk kez öne geçirdi.
GOL YAĞMURU
Her iki takımında açık bir futbol ortaya koyduğu karşılaşmada Çorlu Gençlerbirliğispor 39.dakikada penaltı atışı kazandı. Topun başına geçen yeni transfer Okan Çebi düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-2 yaptı. Taraftarların mükemmel bir mücadele izlediği karşılaşmada her iki takımda etkili oldu. Rakibine karşı orta alanda topa daha çok sahip olan temsilcimiz Çerkezköyspor golden dört dakikada sonra tekrar öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Hüseyin’in pası ile buluşan Oğuz düzgün vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-2 yaptı. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmadı.
ÇORLU GENÇLERBİRLİĞİ BERABERLİĞİ YAKALADI
İlk devrenin ardından ikinci devrede de Çerkezköyspor etkili bir oyun ortaya koydu. Sağlı sollu ataklarla rakibini baskı altına alan Çerkezköyspor dördüncü gol için tüm hatları ile Çorlu Gençlerbirliğispor kalesine yüklendi. Ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ise taraftarının desteği ile beraberlik golünü aradı. 62.dakikada karşılaşmaya tekrar beraberlik geldi. Sağ kanattan gelişen atakta Çerkezköypor defansının hatasını iyi değerlendiren Polat şık vuruşla topu ağlara göndererek skoru 3-3’e getirdi.
16 PUANA YÜKSELDİ
Karşılaşmaya tekrar beraberliğin gelmesiyle son dakikalarda heyecan giderek arttı. Çerkezköyspor rakibine göre daha atak bir oyun ortaya koymasına rağmen istediğini elde edemedi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 3-3 sona erdi. Çerkezköyspor puanını 16’ya ev sahibi ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ise 18 puana yükseldi.
Haber/Faik Onur KAYA

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10