Sitespor’un gençleri rahat kazandı

Tekirdağ U-17 Ligi C Grubu’nda mücadele eden Sitespor U-17 Futbol Takımı ligin dokuzuncu hafta karşılaşmasında Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımını konuk etti. Rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koya

Çerkezköy 25.01.2012 20:24:00 0
Sitespor’un gençleri rahat kazandı

Sitespor U-17 Futbol Takımı 9.hafta karşılaşmasında konuk ettiği Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımını 3-1’lik skor ile geçti

SİTESPOR ÖNE GEÇTİ

Veliköy Sahası’nda Salı günü saat 14.30’da oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip Sitespor U-17 Futbol Takımı etkili başladı. Rakibi karşısında atak bir futbol sergileyen Sitespor U-17 Futbol Takımı ilk dakikalarda organize ataklarla etkili olmaya çalıştı. Savunmada hata yapmayan Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı rakibine gol fırsatı vermedi. İlerleyen dakikalara doğru ataklarını hızlandıran Sitespor U-17 Futbol Takımı bulduğu golle karşılaşmada öne geçti.

İLK DEVREDEN TEK GOL ÇIKTI

Karşılaşmada öne geçen Sitespor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda fark mücadelesi verirken, konuk ekip Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise cesur bir futbol ortaya koyarak beraberlik için rakip kaleye geldi. Karşılaşmanın ilk devresinin kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi Sitespor U-17 Futbol Takımının 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

ULAŞ BERABERLİĞİ ARADI

İlk devre yakaladığı tek gollü üstünlükle Sitespor U-17 Futbol Takımı kontrollü bir futbol sergilerken, Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise yaptığı oyuncu değişiklikleri ile beraberlik golü aradı. İkinci devrenin ilk dakikalarında orta alanda topa daha çok sahip olan konuk ekip Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı temsilcimizin atak yapmasını engelledi. İkinci devrenin ilerleyen dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan gol sesi çıkmadı.

RAHAT BİR OYUN ORTAYA KOYDU

İkinci devrenin ortalarına doğru sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalışan temsilcimiz Sitespor U-17 Futbol Takımı geliştirdiği organize atakta bir gol daha bularak farkı ikiye çıkardı. Gelen golle birlikte oyun disiplininden kopan rakibi karşısında çok rahat bir oyun ortaya koyan Sitespor U-17 Futbol Takımı kalan dakikalarda üçüncü golü aradı. Rakip kalede en az bir gol için mücadele eden Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı karambolde bir gol bularak farkı bire indirdi. PUANINI 12 YAPTI Farkın bire inmesi ile birlikte karşılaşmada heyecanda arttı. Son dakikalarda geliştirdiği atakta şık bir gol daha bulan Sitespor U-17 Futbol Takımı tekrar farkı ikiye çıkardı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayıncakarşılaşma da ev sahibi ekip Sitespor U-17 Futbol Takımının 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Sitespor U-17 Futbol Takımı elde ettiği galibiyet ile puanını 12 yaparken, Ulaş Belediyespor U-17 Futbol Takımı ise 3 puanda kaldı.  


0282 726 91 91
0282 747 65 10