Gazilerden Ertem’e fahri üyelik

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret eden Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan ve yönetim kurulu üyeleri, derneğe katkılarından dolayı Ert

Çerkezköy 27.01.2012 18:25:00 0
Gazilerden Ertem’e fahri üyelik

 Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Başkanı Hasan Hüseyin Yarlıgan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte dün saat 14.00’da Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti.

FAHRİ ÜYE OLDU

Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i makamında ziyaret eden Hasan Hüseyin Yarlıgan ve üyeler, dernek binasının yapımında yaptığı katkılardan dolayı Ertem’e teşekkür ederek Fahri Üyelik Belgesi verdi. Dernek Başkanı Yarlıgan, Fahri Üyelik Belgesinin yanı sıra Ertem’e, dernek albümü, dernek rozeti ve kalpak da hediye etti.

‘BENİM İÇİN ONURDUR’

Gazilerin hediyeleri ile duygulanan Ertem, sekiz senede birçok hediye ve plaket aldığını ama hiç birinin kendisini bu kadar duygulandırmadığını, onurlandırmadığını söyledi. Ertem “Gaziler Derneğinin üyesi olmak ve plaket almak benim için onurdur. Ben de şehit ailesinden geliyorum. İnşallah bundan sonra kimse şehit ve gazi olmaz” diyerek, hediyelerinden dolayı gazilere teşekkür etti.

Haber / Sedat KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10