Siyaset Akademisi sınavı yapıldı

Çorlu’da gerçekleştirilen AK Parti Siyaset Akademisi Tekirdağ Bölge Sınavı’na 125 öğrenci katıldı. Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce ve AK Parti Çerkezköy İlÃ

Çorlu 30.01.2012 20:51:00 0
Siyaset Akademisi sınavı yapıldı
AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi Tekirdağ Bölgesi Sınavı önceki gün Çorlu'da gerçekleştirildi.
125 ÖĞRENCİ SINAVA GİRDİ
AK Parti Siyaset Akademisi Tekirdağ Bölgesi sınavı önceki gün Çorlu'da yapıldı. Çorlu Meslek Yüksek Okulu'nda, tek oturumda yapılan sınava Tekirdağ Merkez, Çerkezköy ve Çorlu'dan 125 öğrenci katıldı. Akademi İl Koordinatörü Bilal Tekin başkanlığında yapılan sınava, Tekirdağ il Genel Meclisi AK Parti üyesi Fahrettin Sergin, AK Parti Çorlu Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Eryılmaz ve AK Parti Çorlu Yönetim Kurulu üyesi İbrahim Özcan gözetmen olarak katıldı.
SINAVDA AĞIRLIK TÜRKİYE GÜNDEMİ OLDU
Sınavda, öğrencilere çoktan seçmeli 50 soru soruldu. Sınavda sorulan soruların ağırlıkla Türkiye gündemini oluşturan konulardan olduğu öğrenildi.
SERTİFİKALAR BAŞBAKAN TARAFINDAN VERİLECEK
Sınavda, AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Adnan Volkan ve yönetimi, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ ve Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Gökhan İnce de öğrenciler arasında yer aldı. 26 Kasım 2011 tarihinde başlayan ve 10 hafta süren sınav siyaset akademisini sınav sonuçlarının önümüzdeki hafta içinde internet ortamında yayınlanacağı, il birincilerine sertifikalarının AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından verileceği öğrenildi.

Haber / Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10