Ertem;Onların mutluluğu benim mutluluğumdur.

Özel İdare İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Esat Aktaş, Müdür yardımcısı Hakan Asma ve Okul Aile Birliği Başkanı Melda Akyazı ile birlikte, okula ana okul kazandırılmasında emeği olan Çer

Çerkezköy 2.02.2012 21:16:00 0
Ertem;Onların mutluluğu benim mutluluğumdur.

Özel İdare İlköğretim Okulu yönetimi, okula ana okul kazandırılmasına katkı sağlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e teşekkür ziyaretinde bulundu.

TEŞEKKÜR ZİYARETİNDE BULUNULDU

Özel İdare İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Esat Aktaş, Müdür Yardımcısı Hakan Asma ve Okul Aile Birliği Başkanı Melda Akyazı ile birlikte dün saat 14.00’de Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’i ziyaret etti. 2011-2012 Eğitim-öğretim yılında Çerkezköy Belediyesi’nin destekleri ile okula ana sınıfı kazandırıldığını söyleyen Okul Müdürü Ahmet Esat Aktaş, katkılarından dolayı Ali Ertem’e teşekkür etti.

“ELİMİZDEN GELDİĞİNCE EĞİTİME KATKIDA BULUNUYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem de bundan sonra da imkanları ölçüsünde eğitime katkı sağlamaya devam edeceklerini belirterek “50 öğrencimizin yaptığımız anaokulundan faydalanacak olması bizleri daha çok mutlu ediyor. Çerkezköy Belediyesi olarak elimizden geldiğince yardımlarımızı gerçekleştiriyoruz. Çerkezköy’deki eğitim yuvalarının ufak tefek sorunları bulunuyor. Eğitim herkesin sorunudur. Eğitim için Belediyeye gelen herkesin başımızın üstünde yeri vardır ve onlara kapımız her zaman açıktır” dedi.

ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

Konuşmaların ardından Çerkezköy Özel İdare İlköğretim Okulu Müdürü Ahmet Esat Aktaş desteklerinden dolayı Çerkezköy Belediye Başkanı Ali Ertem’e bir buket çiçek takdim etti. Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10