Çerkezköyspor çok rahat 3-0

Tekirdağ Yıldız Bayanlar İl Birinciliği C Grubu’nda mücadele eden Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı ile Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı Çerkezkö

2.02.2012 21:21:00 0
Çerkezköyspor çok rahat 3-0

Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı Yıldız Bayanlar Voleybol Ligi’nin ikinci hafta maçından galibiyetle ayrıldı.

 

MÜSABAKA SAAT 10.00’DA BAŞLADI

 

Çerkezköy Spor Salonu’nda Perşembe günü oynanan karşılaşma saat 10.00’da başladı. Müsabakaya okul öğrencilerinin yanı sıra Çerkezköyspor Kulübü Voleybol Şube Sorumlusu Hüseyin Boz da izledi. Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı ‘’4-Selcan Topaç, 5-Nevaziye Gök, 6-Emine Çağla Doyran,  11-Feray Akın, 12-Selen Karaçam, 13-Gözde Çelik, 14-Yağmur Yılgın, 15-Sude Civan, 16-Sude Civan, 17-Funda Tezgel, 18-Fatma Yeşilbaş’’ , Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı: “  Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı:  ‘’1- Buse, 2-Semra, 3-Seray, 4-Busenaz, 7-Sera, 9-Beyza, 10-Elvan,11-Elif, 13-Fatma”

 

ATATÜRK İÖO ETKİLİ OLDU

 

Karşılaşmanın başlaması ile birlikte Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı etkili bir oyun sahneledi . İlk dakikalar karşılıklı sayılarla geçildi. Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı rakibine göre daha etkili bir mücadele etti.  İlerleyen dakikalara doğru Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı rakibine karşılık vermeye çalıştıysa da başarılı olamadı. Rakibinin hatalarını iyi değerlendiren Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı karşılaşmanın ilk teknik molasına 8-6 önde girdi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR YAKALADI 

 

İlk teknik molanın ardından her iki takımda karşılıklı sayılar bulmaya devam etti. Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı rakibinin savunmada yaptığı hataları iyi değerlendirerek farkı açmayı bildi. Skoru bir anda 15-10 getiren Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı kalan dakikalarda sonunu getiremedi. Çabuk toparlanan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı ortadan bulduğu sayılarla skoru bir anda 15-15’e getirdi. Rakibin servis hatasından bir sayı bulan Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı ikinci teknik molaya da 16-15 önde girdi.

 

ÇERKEZKÖYSPOR İLK SETİ KAZANDI

 

Karşılaşmanın ilk dakikalarında sık sık hatalar yapan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı kalan dakikalarda oyunda hakimiyeti tamamen eline aldı. Özellikle Selen’in etkili servisleri ile rakibini yakalayan ve rakibine kolay sayı şansı tanımayan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı skoru 20-16’ya getirdi. Boş alanları iyi değerlendiren ve sayı bulmakta zorlanmayan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı üstünlüğünü sürdürdü. Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı ise oyun disiplininden koptu. Gözde ile bir sayı daha bulan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı ilk seti 25-19 kazandı.

 

ÇERKEZKÖYSPOR AĞIRLIĞINI HİSSETTİRDİ

 

Karşılaşmanın ikinci setinde Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı üstünlüğü vardı. İlk seti kazanmanın vermiş olduğu moral ile sete iyi başlayan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı üst üste sayılar buldu. Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı ise Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımının yapmış olduğu hatalarla sayılar bulmaya çalıştı. Hem file altında hemde servislerden kazandığı sayılarla aradaki farkı açan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı ikinci setin ilk teknik molasına da 8-2 önde girdi.

 

SKOR 2-0 OLDU 

 

Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı kalan dakikalarda  oyun hakimiyetini tamamen eline aldı. Servislerdeki etkinliğine iyi savunma eklenince aradaki sayı farkı da açılmış oldu. Hata yapmayan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı file üstünden etkili smaçlarla sayılar kazanmaya devam etti. Molanın ardından farkı on sayıya kadar çıkartan Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımına Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımı karşılık vermeye çalıştı. Rakibinin aradaki farkı kapatmasına izin vermeyen Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı Funda ve Selen’in sayıları ile skoru 20-9 yaptı. Setin kalan bölümlerinde de sayılar bulmaya devam eden Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı seti 25-14 kazanarak skoru 2-0 yaptı.

 

BU SETİ DE RAHAT KAZANDI

 

Karşılaşmanın üçüncü setinin ilk dakikalarında rahat bir oyun sergileyen Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı sayılar bulmaya devam etti. Servislerde ve hücumda maç boyunca etkili olan Çerkezköypor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı rakibi Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol C Takımına ilk set hariç kolay sayı fırsatı vermedi. Skor farkının artması ile oyundan kopan Atatürk İlköğretim Okulu Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı sayı üretmekte zorlandı. Selen’in servislerinden peş peşe kazandığı sayılarla 20’li sayılara 11 sayı farkla önde giren Çerkezköyspor Yıldız Bayanlar Voleybol Takımı üçüncü seti de 25-12 kazanarak karşılaşmadan galibiyet ile ayrıldı.
  


0282 726 91 91
0282 747 65 10