“Bu görevi hak ettim”

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ, yarın yapılacak olan 4.Olağan İlçe Kongresi öncesi önemli açıklamalarda bulundu. 2 Kasım 2008 tarihinde seçilen yönetimin üstÃ

Çerkezköy 3.02.2012 19:12:00 0
“Bu görevi hak ettim”
AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Aleattin Demirbağ, 5 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek olan kongre öncesi açıklama yaptı.
“TEŞKİLATIMIZ ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPMIŞTIR”
2 Kasım 2008 tarihinde gelen AK Parti İlçe Teşkilatının hafta sonunda coşkulu bir seçim gerçekleştireceğini belirten AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Alaettin Demirbağ “39 aylık süreci tamamlayarak yeni bir Genel Kurulun heyecanını yaşayacağız. AK Parti İlçe Teşkilatı olarak bu süreç içersinde yerel seçim, referandum ve genel seçim geçirdik. Bu dönemde yönetim kurulumuz üstüne düşeni fazlasıyla yapmıştır. Bütün seçimlerde bölgesinde açık ara farklı birinci parti olarak çıkmıştır. Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı yüzde 46 oy ile Ege, Marmara ve Akdeniz’in kıyı kesimlerini dikkate alıldığında birinci parti olmuştur. Kısacası teşkilat olarak her şeyi yaptık. Şunu da yapsaydık demeye mahal bırakmadık” dedi.
“BAKAN ERGÜN’Ü BEKLİYORUZ”
Yarın Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek 4. Olağan Kongreye Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün’ü beklediklerini belirten Demirbağ “Mecliste sıkıntılar devam ediyor. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ı ve Bilim,  Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Nihan Ergün’ü de kongremize davet ettik. Başbakan Yardımcımız Bülent Arınç hafta sonunda Bursa’da yapılacak İl Kadın Kollarının kongresine katılacağını bizlere iletti. Bir aksilik çıkmazsa Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün kongremize gelecek. Ak Parti Türkiye’nin partisidir, partili partisiz bütün halkımızı kongremize bekliyoruz” dedi. 
“10 BİN 514 RESMİ ÜYEMİZ VAR”
Olağan kongrede 30 kişiden oluşacak yönetim kurulu ve 30 kişiden oluşacak olan yedek yönetim kurulu üyelerinin seçileceğini belirten Demirbağ  “Seçimde 400 seçilmiş ve 32 doğal delege oy kullanacak. Çerkezköy’de AK Parti İlçe Teşkilatında 10 bin 514 resmi girişi yapılan üyemiz var. Son dört aydır üye girişleri yapamıyoruz. Kongre dolayısıyla sistem kapatıldı. Üyelik formları doldurulmuş girişleri yapılmamış da 500’ü geçmiş üyemiz bulunuyor” dedi.
BAYRAM HAVASINDA GEÇECEK
Yeni yönetimde bir takım değişiklikler olacağını da belirten Demirbağ “Yeni yönetimde herhangi bir eksiklikten dolayı değil, işi dolayısıyla katılamayan ve ‘beni yedeğe yaz’ diyen arkadaşlarımız oldu. Yorulan arkadaşlarımızın yerine genç ve dinamik bir kadro oluşturacağız. Herhangi bir devre dışı bırakma yok. Birlik ve beraberlik içinde bayram havasında kongremizi yapacağız. Kim olursa olsun, yönetimde olup olmamak önemli değil. Yönetimden ayrılan arkadaşlarımızın zamanı geldiğinde yönetimde bulunan arkadaşlarımızdan daha fazla toplantıya katılacağını göreceksiniz” diye konuştu. Demirbağ “Başkanlık için adı geçen adaylar yeni yönetimde yer alacak mı” sorusuna ise cevap vermekten kaçındı. 
“İLK KAZMA VURULACAK”
Olağan Genel Kurulun ardından AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı olarak çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Başkan Demirbağ, “Adliye Sarayını kimin yapacağı kesinlik kazanacak. 31 bin metre kara kullanım alanlı devlet hastanesi için çalışmalar devam edecek, girişimlerimizi hızlandıracağız. Projesi bitiyor ve bu sene içinde ilk kazması vurulacak. Çerkezköy’de imam hatip lisesi’nin protokolü imzalandı. Fevzipaşa İlköğretim Okulu’nun sorunu yakın zamanda hallolacak. Karaağaç’a bir meslek lisesi kazandırılacak” dedi.
“BU GÖREVİ HAK ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM”
Adaylık süresinde herkesten destek aldığını ve bu destekten ötürü çok mutlu olduğunu ifade eden Demirbağ “Temayül yoklamasında bana büyük destek verildi. Bu görevi hak ettiğime de inanıyorum. Gerçekten çok çalıştım. 2004 yılından beri teşkilatın içindeyim. Çerkezköy’de olduğum her gün mutlaka ayağım teşkilata basmıştır. Yapılan bütün faaliyetlerde benim emeğim vardır” dedi.
SAAT 13.00’DA BAŞLAYACAK
Yarın saat 13.00’da Çerkezköy Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak olan kongre açılış ve yoklamanın ardından başkanlık divanının seçilmesi ile başlayacak. Gündemin okunması, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması, yönetim kurulu faaliyet raporunun okunması, gelir gider hesap raporunun okunması, raporlar üzerinde görüşmeler, raporların ayrı ayrı oylanması, yeni yönetim tahmini bütçe tasarısının görüşülmesi ve yönetim kurulunun ibrası ile devam edecek kongre seçimlerin ardından sona erecek.

Haber / Faik Onur KAYA 


0282 726 91 91
0282 747 65 10